Καφέ της Χαράς: Αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στη σειρά σε πρωταγωνιστικο ρόλο

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ένα νέο πρόσωπο που θα “δαιμονίσει” τον Πώποτα στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς!

 

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ένα νέο πρόσωπο που θα “δαιμονίσει” τον Πώποτα στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς!

Όλοι περιμένουμε πώς και πώς την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς το Καφέ της Χαράς και κάθε νέα πληροφορία που μαθαίνουμε μας κάνει να ανυπομονούμε όλο και περισσότερο. Μία πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «με το Νι και το Σίγμα»!

Ο γνωστός ηθοποιός και δημιουργός της σειράς αναφέρθηκε στην επιστροφή της και έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη. Μίλησε για τον ρόλο που θα έχει στο νεό κύκλο επεισοδίων που θα προβληθούν στον ANT1, η Ζέτα Δούκα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε τα εξής:

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από σκέψη!

Πάντως θα συμμετέχει μαζί μας αυτή τη φορά μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα. Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που δαιμονίζουν τον Πώποτα!»

Καφέ της Χαράς: Αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο που θα μπει στη σειρά σε πρωταγωνιστικο ρόλο

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

https://youtu.be/_vmko16h_3k?t=10

 

Η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν με ολοκαίνουργια επεισόδια και όλους τους πρωταγωνιστές στους ρόλους που αγαπήσαμε, 15 χρόνια μετά. Όμως, θα έχει και κάποιες απουσίες!

Στα νέα επεισόδια, λοιπόν, δε θα δούμε τις τηλεοπτικές Γωγώ (Ελένη Λιάσκα) και Ματούλα (Χαρά Σμύρου). Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και είπε ότι οι δυο ηθοποιοί μένουν μόνιμα στο εξωτερικο

Και η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχουν αλλαγές και στο story, αλλά και στα πρόσωπα που θα δούμε μέσα απ’ τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ας ξεκινήσουμε με αυτούς που θα δούμε σίγουρα. Τους κατονόμασε άλλωστε ο Χάρης Ρώμας στη συνέντευξή του: «Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου.».  η οποία έκανε την Αγλαΐα- την πρώτη δασκάλα του χωριού που κλείστηκε στο ψυχιατρείο καθότι… τρελάθηκε.

Όπως επίσης αποκάλυψε, οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε. Πάρης Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά αναλαμβάνουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους ετοιμάζοντας μια μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα, πάνω στην οποία θα βασιστεί το νέο story που θα καθορίσει την πλοκή της σειράς! Ποια θα είναι αυτή;

Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το πρώην ζευγάρι του εκκεντρικού δημάρχου και της «πρωτευουσιάνας»… συμπέθερους.

 

 

Όσο για τα νέα πρόσωπα, θα είναι αρκετά. Τα πιο πολλά νέοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό (όπως ήταν δηλαδή τα παιδιά στον πρώτο κύκλο). Το αποκάλυψε αυτό ο ίδιος ο Ρώμας λέγοντας: «Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία».

Close