Κάνε-ότι-κοιμάσαι-Νικόλας

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 7, 8.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι του ΕΡΤ1 . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Καλά νταξξ τι να λέμε τώρα…

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 7 στις 3/10/2022

Επεισόδιο 7

Δευτέρα 

Η Ζωή, συμμαθήτρια της Νάσιας με την οποία τσακώθηκε, αποκαλύπτει στον Νικόλα τη μισή αλήθεια και του λέει ότι η κόρη του προσπαθούσε να τη βοηθήσει με κάποιον άγνωστο που την εκβίαζε.  Στο μεταξύ, ο Βανδώρος προσκομίζει στοιχεία στην Άννα προσπαθώντας να της αποδείξει ότι ο συνεργάτης της θέλει με κάποιον τρόπο να τον ενοχοποιήσει, κάτι που προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον προϊστάμενο της, τον Ίσσαρη.

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Το ένοχο μυστικό της συμμαθήτριας της κόρης του Νικόλα

Κάνε-ότι-κοιμάσαι-Νικόλας

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος, παρά την πίεση της καθηγήτριάς του, δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν στο σχολείο ποιος τον χτύπησε. Κι ενώ η αστυνομία καταφέρνει να ανασύρει απο το κινητό της Νάσιας ένα βίντεο που κρύβει πολλά.

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις 3/10/2022

Επεισόδιο 8

Δευτέρα 

Τα μέλη της συμμορίας που μπήκαν και σκότωσαν τη γυναίκα του Νικόλα, αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους, προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί δεν βρήκαν τα χρήματα που περίμεναν ότι θα ήταν εκεί.

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Spoiler για τη σειρά , ημέρες και ώρες προβολής και trailer

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 5, 6

Στο μεταξύ, η Σοφία συνάδελφος απο το σχολείο, αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η γυναίκα του γνώριζε προσωπικά τον Βανδώρο, ενώ ο Ίσσαρης δείχνει να έχει κάποιου είδους σχέση με τον δικηγόρο του τοκογλύφου και να γνωρίζει πολλές πληροφορίες για την Ευαγγελία, γυναίκα του Νικόλα. Ο Νικόλας συνεχίζει να αναζητά τη Βικτωρία και στήνει καρτέρι έξω απο το ξενοδοχείο όπου πέρασαν ένα βράδυ μαζί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close