Κωμικές σειρές στο Netflix: Ιδέες για να δείτε τώρα στην καραντίνα

Κωμικές σειρές στο Netflix: Ιδέες για να δείτε τώρα στην καραντίνα! Γιατί η καραντίνα δεν μπορεί να περάσει ευχάριστα αν δεν βρούμε κάτι ενδιαφέρον να κάνουμε για όσο μένουμε στο σπίτι. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μερικές κωμικές σειρές για να δείτε στο Netflix.

Γιατί οι περισσότεροι από εμάς αυτές τις ώρες της καραντίνας, όλη μέρα στο Netflix τις περνάμε. Και σίγουρα μία καλή σειρά είναι ό,τι πρέπει για να περάσουμε δημιουργικά την ώρα μας. Γιατί λοιπόν να διαλέξουμε κάτι άλλο εκτός από κωμωδία;

Δείτε ακόμα Μένουμε Σπίτι: Οι 10 καλύτερες ταινίες στο Netflix για να δείτε στην καραντίνα!

Αφού οι κωμωδίες μας ανεβάζουν το κέφι και αρκετή μαυρίλα έχουμε μέσα μας με όλα αυτά που γίνονται και με την καραντίνα. Έτσι στο Netflix μπορείτε να βρείτε πολύ ωραίες κωμωδίες τώρα με την καραντίνα που αξίζει να παρακολουθήσετε μέχρι και τελευταίο επεισόδιο. Διαβάστε παρακάτω: 

Κωμικές σειρές στο Netflix: The IT Crowd

Το ‘IT Crowd’ είναι μια κωμωδία από αυτές “που δεν φτιάχνονται πια τέτοιες κωμωδίες”. Είναι από τις τελευταίες πιο σύγχρονες κωμωδίες, στις οποίες χρησιμοποιήθηκε laugh track. Προβλήθηκε στο βρετανικό Channel 4 από το 2006 έως το 2013 και πλέον υπάρχει στο Netflix.

Δείχνει τις περιπέτειες του τμήματος ΙΤ μιας εταιρείας, του οποίου μέλη είναι δύο geeks και επικεφαλής μία άσχετη από κομπιούτερ, η οποία είπε ψέματα στο βιογραφικό της.

Κωμικές σειρές στο Netflix: Lovesick

Στην συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Dylan όπου ανακαλύπτει ότι πάσχει από χλαμύδια. Παίρνει λοιπόν την απόφαση και συναντά όλες τις κοπέλες που έχει κάνει σ3ξ μαζί τους για να τις ενημερώσει.

Οι ιστορίες του με τις πρώην του μπερδεύονται και με τις ερ@τικές ιστορίες των συγκατοίκων του που φέρουν το όνομα Evie και Luke. Φυσικά η φιλία τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο επίσης.

Κωμικές σειρές στο Netflix: How i met your mother

Δεν γίνεται να μην έχεις δει ακόμη αυτή την σειρά. Η σειρά είναι βασισμένη πάνω στις περιπέτειες του Τεντ Μόζμπι, ο οποίος εξιστορεί την ιστορία του για το πώς γνώρισε τη μητέρα των παιδιών του. Η ιστορία κάνει αναδρομή στο έτος 2005, με τον 27χρονο τότε Τεντ Μόζμπι να ζει στη Νέα Υόρκη δουλεύοντας ως αρχιτέκτονας.

Η αναδρομή συμπεριλαμβάνει τους καλύτερους φίλους του: ένα ζευγάρι, τον Μάρσαλ Έρικσεν και τη Λίλι Όλντριν, έναν γυναικά τον Μπάρνι Στίνσον, καθώς και μία Καναδή δημοσιογράφο ειδήσεων την Ρόμπιν Σερμπάτσκι, την οποία γνώρισε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Η σειρά διηγείται πολλές ιστορίες των χαρακτήρων, τις σχέσεις μεταξύ τους αλλά και με δευτερεύοντες χαρακτήρες, καθώς και με τα πάνω-κάτω στις καριέρες των πέντε αυτών.

Ο αφηγητής της σειράς Τεντ (φωνή του Μπομπ Σάγκετ), εξιστορεί τις περιπέτειες ευθέως στον γιο τουκαι την κόρη του, όταν κάθονται στον καναπέ το έτος 2030.

Κωμικές σειρές στο Netflix: Bojack Horseman

Το Bojack Horseman είναι μία σειρά κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε ενήλικες. Δεν είναι ακριβώς κωμική σειρά. Περισσότερο θα λέγαμε ότι σατιρίζει την βιομηχανία του Hollywood και δίνει μεγάλο βάρος στις ανθρώπινες σχέσεις και τα ψυχικά προβλήματα.

Το Bojack Horseman έχει ως πρωταγωνιστή ένα άλογο, τον Bojack όπου πριν αρκετά χρόνια είχε βρει μεγάλη αναγνωσιμότητα, μέσα από την συμμετοχή του σε μία κωμική τηλεοπτική σειρά. Ο τότε star πλέον είναι ένας ξοφλημένος ηθοποιός που αναπολεί την επιτυχία του τότε.

Κι ενώ ακόμη η ζωή του απασχολεί τα Μέσα ο ίδιος μένει άνεργος και ψυχικά κατεστραμμένος. Είναι μία κωμική σειρά μαύρου χιούμορ που αξίζει πραγματικά να δείτε. Τα μηνύματα που περνάει για τις ανθρώπινες σχέσεις και τα ψυχικά νοσήματα είναι συγκλονιστικά. Στο τέλος κάθε επεισοδίου μένετε με έναν προβληματισμό. Μία πανέξυπνη σειρά.

Κωμικές σειρές στο Netflix: Derry Girls

Κατά την γνώμη μας είναι η πιο έξυπνη σειρά ενηλικίωσης. Διαδραματίζεται στη Βόρεια Ιρλανδία του 90 σε ένα σχολείο θηλέων με καλόγριες για καθηγήτριες. Φοιτούν τέσσερα κoρίτσια κι ένα Άγγλος μαθητής που δεν πήγε σε σχολείο αρρένων, γιατί φοβόταν την σωματική του ακεραιότητα.

Η δημιουργός της σειράς – Lisa McGee- είχε ως όραμα να απεικονίσει σωστά την εμπειρία των κατοίκων του Derry, κατά τη διάρκεια της βίαιης εκείνης περίοδο. Χρησιμοποίησε λοιπόν δικές της αναμνήσεις για να βγει μία σειρά όσο περισσότερο αυθεντική. Από τις αγαπημένες μας επιλογές.

Κωμικές σειρές στο Netflix: Great News

Μία από τις αγαπημένες μας κωμωδίες στο Netflix. Η Katie είναι μία φιλόδοξη τηλεοπτική παραγωγός και μητέρα. Η μητέρα της λοιπόν, έρχεται να δουλέψει ως πρακτικάρια στον σταθμό που εργάζεται και η ίδια. Στο Netflix υπάρχουν οι δύο πρώτες season και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close