Ξεσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την παρενόχληση που έχει δεχτεί – Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του  Μαυρίκιου Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή [email protected]

«Είναι συγκλονιστικό το τι περνούν οι νέοι τραγουδιστές. Αν βγουν στην φόρα το τι τους ζητάνε, φοβερά πράγματα, θα κλάψουν μανούλες. Σας λέω τη δική μου εμπειρία. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει, τι μου έχουν ζητήσει» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

«Είναι δύσκολο να καταγγείλεις κάποιον γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια. Αυτά γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Βλέπω αυτόν τον άνθρωπο στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων ή στα gala… Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να το έλεγα στον αέρα.

Δείτε επίσης : Καίτη Γαρμπή -J2US : Η σπάνια εμφάνιση της αδελφής της Λιάνας στο πλατό

Βλέπω όλους αυτούς που το έκαναν και βγήκαν και κατήγγειλαν το πόσο ταλαιπωριούνται. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ήμουν ένα παιδάκι που είχε έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου να με στηρίζουν. Τρώω bullying μια βδομάδα τώρα γιατί δεν λέω όνομα. Πώς να πω όνομα… θα πέσετε ξεροί όλοι κάτω» τόνισε στη συνέχεια ξεσπώντας σε δάκρυα.

Η Ελένη Χατζίδου  τον αγκάλιασε και λίγο αργότερα αργότερα εκείνος αποχώρησε από το πλατό. Η Ιλάειρα Ζήση τον ακολούθησε ενώ όλοι ήταν συγκλονισμένοι.

Δείτε επίσης : Λίνα Δρούγκα : Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια σε κλειστό γάμο στο σπιτι

 

Close