Μαρίνα Πατούλη: Έχει ο Γιώργος με το παιδί καθημερινή επαφή; – Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει

Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας.

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα κάνοντας τους ποδαρικό. Μίλησε για την νέα της  ζωή, μετά  από τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου.

«Το φετινό καλοκαίρι για μένα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι έχει επέλθει αυτή η ανατροπή στην προσωπική μου ζωή. Ήμασταν μαζί 35 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή μαζί. Παντρευτήκαμε 18 χρονών. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα.

Δείτε επίσης:Ματίνα Ζάρα: Εξηγεί τους λόγους που χώρισε από τον Λάμπρο Χούτο 6 ήμερες πριν το γάμο

Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας…» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πατούλη.

Ακόμη στην εκπομπή   προβλήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα στην  οποία μιλάει για τη σχέση του με την Μαρίνα και τον γιο τους, Αλέξανδρο. Η Μαρίνα Πατούλη έμεινε άφωνη  ακούγοντας τις δηλώσεις του πρώην σύζυγου της…

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω. Ποτέ δεν παίρνει τον Αλέξανδρο βράδυ να μείνουν μαζί. Με τον γιο μου μένω στην Βούλα. Ο Γιώργος λόγω των υποχρεώσεών του στη δουλειά δεν έχει χρόνο να τον πάρει. Δεν θέλω να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, βέβαια είναι ουσιαστικές και μαρτυρούν κάποια πράγματα.

Δείτε επίσης : Αποχώρησε επεισοδιακά η Ελένη Γερασιμίδου από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη: «Είναι πικραμένη»

Τον Ιούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, ώστε να βρούμε τον βηματισμό μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε πως να είμαστε δίπλα στο παιδί σωστά. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Με ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά» απάντησε στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής.

Close