Ματίνα Ζάρα: Εξηγεί τους λόγους που χώρισε από τον Λάμπρο Χούτο 6 ήμερες πριν το γάμο

«Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή

Μόλις έξι μέρες πριν τον γάμο τους, η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος χώρισαν και ανέβαλαν οριστικά το μυστήριο, το οποίο είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Αυγούστου στην Σκιάθο.

Η 25χρονη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Έλενα Ευσταθίου και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, εξηγώντας σύμφωνα με το tlife.gr τους λόγους για τους οποίους πήραν αυτή τη δύσκολη απόφαση.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Δείτε επίσης : Mad Clip:Η πρώτη συνάντηση της Αρετής με την Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά τον θάνατο του

Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Ματίνα Ζάρα: Εξηγεί τους λόγους που χώρισε από τον Λάμπρο Χούτο 6 ήμερες πριν το γάμο

Η Ματίνα Ζάρα θυμήθηκε τον πρώτο άνθρωπο στον οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση του γάμου. «Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά».

Δείτε επίσης : Χατζίδου- Παύλου: Έγινε και ο θρησκευτικός γάμος! (εικόνες)

«Δεν έχω ακολουθήσει τον Λάμπρο στο Instagram αλλά σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα social αλλά τι κάνουμε στην πραγματική ζωή. Δεν είμαστε τσακωμένοι, όλα καλά» απάντησε η ίδια και αναφέρθηκε στην περίπτωση επανασύνδεσης.

«Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι. Σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα socila αλλά τι κάνουμε την προσωπική ζωή. Δεν τον έχω ακολουθήσει. αλλά έχουμε επικοινωνία, έχουμε επαφές. Δεν είμαστε τσακωμένοι» είπε η Ματίνα Ζάρα.

 

 

Close