Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσει πως είναι ζευγάρι. 

Το περιμέναμε μετά από όλα αυτά…

Ο Γεράσιμος είναι έτοιμος να καταπιεί τα χάπια, όμως εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα η Νατάσα. Προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά εκείνος καταφέρνει να την βγάλει έξω από το καμαρίνι και κλειδώνει την πόρτα.
Την ίδια ώρα, η Ευτυχία του τηλεφωνεί όμως εκείνος δεν της απαντά.

Η Νατάσα τρέχει να ζητήσει βοήθεια από τον Θέμη που ετοιμάζεται να φύγει με την Αλεξία. «Ο Γεράσιμος! Έχει κλειστεί στο καμαρίνι μου και δεν ανοίγει! Είχα κάτι χάπια και…», του λέει τρομαγμένη και συνεχίζει: «Τα πήρε, κατέβασε όλο το κουτί!».

Ο Θέμης, ο Λουκάς και ένας μπράβος σπεύδουν έξω από το καμαρίνι και σπάζουν την πόρτα. Ο Θέμης τον αρπάζει, αλλά ο Γεράσιμος δεν έχει καμία επικοινωνία. Ο χρόνος πιέζει και ο Καστρινός αποφασίζει να τον πάει στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο του.

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Το κινητό του συνεχίζει να χτυπάει και η Αλεξία απαντά: «Μην ανησυχείτε, σας λέω…είναι σε καλά χέρια τώρα. Μια κρίση άγχους είχε, ήπιε και λίγο παραπάνω. Τώρα ετοιμαζόμαστε με τον πάμε με τον πατέρα μου στο νοσοκομείο.

Θα σας πάρω εγώ σε λίγο να μιλήσουμε πάλι, εντάξει; Ναι, ναι… μόλις τον δει ο γιατρός θα σας πάρω να σας πω!», λέει στην Ευτυχία για να την καθησυχάσει, κι εκείνη με τον Μανώλη ξεκινούν αμέσως για Πάτρα.

Πίσω στη Γερακιανή , η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ξέρει για της κρυφές του καταθέσεις, ενώ η Κασσιανή στριμώχνει άσχημα τη Φιλαρέτη για να πείσει τον Ζαμάνο να αποσύρει την μήνυση.

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

«Αν δεν κάνεις ο, τι χρειάζεται για να καθησυχαστεί ο Ζαμάνος και να αποσύρει τις μηνύσεις…είσαι σε επιτίμιο με άμεση απομάκρυνση από το μοναστήρι!», της ξεκαθαρίζει κοιτάζοντας την αγριεμένη. Από την άλλη, ο Παράσχος φτάνει στο δωμάτιο του Βίκου έχοντας ετοιμάσει για εκείνον μια έκπληξη: την Κύρα!

«Δεν πρέπει να αποκλείουμε καμία συνεργασία στη ζωή μας! Κάποιοι συσχετισμοί όταν γίνονται την κατάλληλη στιγμή είναι σωτήριοι!», του λέει και ο Βίκος τον κοιτά δυσαρεστημένος. «Τι έκανες ρε; Γιατί την κουβάλησες;», τον ρωτά και ο Παράσχος δε διστάζει να τον απειλήσει:

«Η Κύρα ξέρει πολλά. Είχε παρακολουθήσει τον Δαμαλά και τον έχει καταγράψει. Έχει στοιχεία που οδηγούν απευθείας στον Κροάτη και τη δολοφονία της Αγγελικής… Όμως, δεν είναι μόνο αυτό…κοντά της νιώθω ασφάλεια!», του λέει και πριν ο Βίκος αντιδράσει φεύγει, αφήνοντας τον σκοτεινιασμένο…

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Στο μεταξύ, ο Στεργιόπουλους ζητάει κι άλλα χρήματα από τον Μπόγρη, ο
οποίος χλομιάζει όταν τον ακούει. Ο Πέτρος ζητάει από την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion πάρτι με τους συμμαθητές του, όμως
εκείνη δεν δέχεται. «Δε νιώθω άνετα..δεν ξέρω και τους συμμαθητές σου…», του λέει αρχικά.

«Κάποια στιγμή πρέπει να τους μάθεις. Είναι καλά παιδιά…Εντάξει, είναι και μερικοί που είναι κάφροι αλλά μην ανησυχείς, θα τους βάλω χέρι πριν πάμε και θα είναι κύριοι απέναντι σου!», της απαντά ο Πέτρος και της λέει πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσει την νέα της ζωή.

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

«Έρχεσαι στα λόγια μου…γι’ αυτό σου λέω, δώσε μου κάποιο χρόνο να το συνειδητοποιήσω…το ότι είμαστε ζευγάρι εννοώ», του λέει κι εκείνος της γνέφει με κατανόηση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Όλγα και ο Θάνος ετοιμάζουν μια έκπληξη στον Πέτρο για το πάρτι: Ο Θάνος ντύνεται σέξι καλόγρια…

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Τέλος, η Ευτυχία φτάνει στο σπίτι του Καστρινού, όπου ο Θέμης έχει πάει τον Γεράσιμο έπειτα από την πλύση στομάχου, αλλά εκείνος είναι άφαντος. «Το παιδί δεν είναι πάνω. Έφυγε!!! Ο Γεράσιμος…έφυγε!», φωνάζει και όλοι την κοιτάνε σαστισμένοι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close