Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ελισάβετ λέει ψέματα στον Πέτρο πως έχασε το μωρό για να τον διώξει. 

Η Ελισάβετ νομίζουμε πως το έχει παρακάνει…

Η Ελισάβετ προκειμένου να διώξει μακριά τον Πέτρο λέει ψέματα σε όλους πως έχασε το μωρό που περίμενε. Μόνο που η αλήθεια σύντομα θα βγει στο φως και ο Πέτρος αποφασίζει αυτή τη φορά να μη χάσει την αγαπημένη του και την διεκδικήσει εκ νέου.

Ο Πέτρος πάει στην Γερακιανή να βρει την Ελισάβετ αλλά η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως εκείνη στέκει παγερή, απέναντι του ακόμα και όταν τον βλέπει να καίγεται.

Δεν θέλω να με ενοχλήσεις ποτέ ξανά” του λέει αλλά εκείνος επιμένει. “Οι ζωές μας έχουν ενωθεί και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει. Σε παρακαλώ κάνε μια προσπάθεια να με συγχωρέσεις. Σε αγαπάω Ελισάβετ.“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ με την Φιλαρέτη παγώνουν

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι ένας άνθρωπος πληγωμένος που προσπαθεί να επιβιώσει

Από την πίεση και την ένταση η Ελισάβετ νιώθει έντονους πόνους και σύμφωνα με το περιοδικό TiVi ΣΙΡΙΑΛ, βλέπει να αιμορραγεί. Ο Πέτρος αναστατωμένος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμει να μη συμβεί κάτι κακό. Εκείνη βγαίνει από το ιατρείο και ο Πέτρος περιμένει με αγωνία να μάθει τι συμβαίνει.

Ελισάβετ τι έγινε; Τί σου είπε ο γιατρός;” την ρωτάει και εκείνη του απαντάει “έχασα το μωρό. Δεν έχουμε τίποτα πια να μας ενώνει, οπότε άφησε με πια ήσυχη“. Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική και ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν.

Σε παρακαλώ Ελισάβετ άκουσε με. Με κατηγορείς ότι εγώ ευθύνομαι;” την ρωτάει κι εκείνη έχει πάρει την απόφαση της να μην του μιλήσει ξανά ποτέ για τίποτα. Εκείνος απελπίζεται. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε παραλήρημα – Θα τον σκοτώσω τον Αντίχριστο!

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σε θέλω δίπλα μου – Δεν υπάρχουν άλλοι Αλεξία μόνο εγώ και συ

Όλοι τον ψάχνουν στην κλινική αλλά εκείνος θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι, κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος κάνει να φύγει στην Πάτρα αλλά ένα μήνυμα από το Λευτέρη αναπτερώνει τις ελπίδες του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Έτσι οι δυο τους πάνε στο μοναστήρι προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. “Δεν πιστεύω πως λέει την αλήθεια ότι έχασε το παιδί” υποστηρίζει ο Λευτέρης και συμφωνεί και ο Πέτρος. “Το κάνει από αντίδραση για να με διώξει μακριά.“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα προλάβει ο Βίκος να γνωρίσει την μητέρα του;

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη φωνάζει στην Ελισάβετ-Αν φύγεις θα μιλήσω στον Πέτρο

Η Φιλαρέτη τους λέει να το ψάξουν μέσω της κλινικής και πράγματι ο Λευτέρης πάει εκεί και ανακαλύπτει ότι η κόρη του δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο Πέτρος προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Δε θέλω να με μπουκώνουνε στα χάπια και να με κάνουν φυτό

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πετρος και Ελισάβετ σε καυτό τετ α τετ

Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του αλλά την οριστική ώθηση που χρειάζεται θα του την δώσει η Νατάσσα και εκείνος τρέχει ξανά να διεκδικήσει την αγαπημένη του μία και καλή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close