Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ελισάβετ και ο Πέτρος είναι ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Άντε να χαρούμε και εμείς λίγο…

Η κατάσταση ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ έχει πια ξεφύγει και η κοπέλα δείχνει να μην μπορεί να τον συγχωρέσει μετά τα τελευταία γεγονότα. Ο μόνος που χαίρεται είναι ο Γεράσιμος, ο οποίος και κατάφερε να πετύχει το σκοπό του και να τους χωρίσει. Παρά τις προσπάθειες όμως της Νατάσσας να πείσει την Ελισάβετ πως ο Πέτρος πραγματικά την αγαπάει και την νοιάζεται, η ίδια δεν θέλει να τον δει ξανά.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σε αδιέξοδο

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα  Ο Σαράντος θα μπει νύχτα και θα θερίσει το χωριό

Την ίδια ώρα ο γιος του Καστρινού καταφέρνει να κερδίσει την υποτροφία στην Φλωρεντία και μετά από τις πιέσεις της οικογένειά του και των φίλων του πως πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του, αποφασίζει να φύγει και να προσπαθήσει να ξεχάσει την Ελισάβετ. Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει και σύντομα οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο. Οι έρευνες αστυνομίας για το Στεργιόπουλο που είχε χτυπήσει τον Σταυρινό και την Τασούλα οδηγούν στο Γιώργο Μπόγρη.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Πέτρο μην με ξανά πάρεις τηλέφωνο δεν θέλω να ακούσω τίποτα για σένα

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το μεγάλο φινάλε

Ο Σταυρινός σύμφωνα με το περιοδικό TV24, προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και ο Γιώργος επιμένει να λέει πως δεν έχει καμία σχέση. Μόνο που ο Σταυρινός αρχίζει να σκέφτεται πόσο δίκιο είχε η Γιάννα που από την αρχή τον υποψιαζόταν για την επίθεση.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ βάζει τα ράσα και γυρνά στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Δείτε ακόμα: Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο Πέτρος απ’ το Μαύρο Ρόδο ποζάρει στο υπέροχο σαλόνι του

Αυτό τον κάνει να ψάξεις κρυφά από όλους και το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει το αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα, που όλα τα στοιχεία θα βγουν στο φως και θα αποκαλυφθεί το σατανικό σχέδιο εκδίκησης που είχε στήσει ο Γιώργος ενάντια στον αδερφό του, λόγω της παράνομη σχέση του με τη Γιάννα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close