Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια : 1, 2  Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Ετοιμαστείτε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΜΟ

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 1  στις 3/10/2022

Επεισόδιο 1

Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Δευτέρα

Η Ελισάβετ δόκιμη μοναχη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής προετοιμάζεται για την χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες της σειράς

Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή δεν είναι και τόσο άγια

Ο Πέτρος φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα ,έχει επιστρέψει προσωρινά στο πατρικό του. Σύντομα μία εκδρομή με φίλους και ένα σεισμός κάνουν την ζωές των δύο νέων να διασταυρώσουν τους κόσμους τους.

Τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενη ζωής  με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας ,να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους αλλάζει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να φανταστούν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός και η συνάντηση με την Γερόντισσα

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της Μυρτώς Αλικάκη που θα ξαφνιάσει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 2  στις 4/10/2022

Επεισόδιο 2

Στο μεταξύ οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού, ενώ ο Σαράντος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πεισει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μία καινούρια αρχή στις σχέση του, με το μοναστήρι. Από την άλλη, η Πολυξένη μεταμορφώνει την αποθήκη για να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

 

Μαύρο Ρόδο: Οι ήρωες δίνουν spoilers για τη σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο άνδρας της νύχτας βρίσκει τον έρωτα του με ολέθριες συνέπειες

Ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που δεν του αρέσει καθόλου. Την ίδια ώρα εκείνη πηγαίνει κρυφά σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει κάποιον. Την ώρα που συμβαίνουν αυτά η  Όλγα, ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει που θα γιορτάσει τα γενέθλια της…..

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 3, 4, 5

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close