Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός και η συνάντηση με την Γερόντισσα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τις σειράς θα είναι ανατρεπτικες καθώς θα δούμε τον Θέμη Καστρινό και την συναντησή του με την Γερόντισσα.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον «Θέμη» στη νέα, πολυαναενόμενη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για τον ρόλο του, έναν χαρακτήρα σκληρό, άνθρωπο της νύχτας και αντίθετο κόσμο προς το μοναστήρι.

«Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη σημερινή εποχή σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν είναι μόνος, υπάρχουν αντίζηλοι. Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου γιος στις ‘Άγριες Μέλισσες’, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήταν μονόδρομος να πάω στο ‘Ρόδο’ ήμουν ‘μελισσούλα’».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός και η συνάντηση με την Γερόντισσα

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

«Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές. Έχουμ βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η ‘γυναίκα’ μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Επεισοδιακή θα είναι και η συνάντησή του με τη ‘γυναίκα’ του στις ‘Άγριες Μέλισσες’, Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται μια μοναχή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να κλέψει τη θέση της Ηγουμένης

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός και η συνάντηση με την Γερόντισσα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηρωική και πεφωτισμένη Ηγουμένη

«Έχουμε μια συνάντηση και έχει και χιούμορ. Ζω για την στιγμή που θα της πω ‘καλησπέρα γερόντισσα’. Της Κατερίνας της αρέσει να «βουτάει» στον ρόλο, μ’ αρέσει ο τρόπος που μπαίνει στις ηρωίδες της».

Η απουσία του από την τηλεόραση
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πολύχρονη απουσία του από την τηλεόραση.

«Πριν την επιστροφή μου είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση. Δεν ήταν δική μου ευθύνη, δεν αρνήθηκα πρόταση, δεν είπα όχι σε ρόλο. Άκουγα ‘είναι πολύ καλός ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εμπορικός’. Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή, να δώσω στη μετοχή μου ονομαστική και οικονομική αξία, δε γίνεται από τη μια στην άλλη. Ένας ηθοποιός με γερές θεατρικές βάσεις έχει την ικανότητα να μπορεί να προσαρμοστεί οπουδήποτε και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Και συμπλήρωσε:

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης Καστρινός και η συνάντηση με την Γερόντισσα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το βρώμικο σχέδιο της Πολυξένης για να καταστρέψει την Ελισάβετ

«Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλο διάστημα για να κάτσει ένας ηθοποιός. Ένας ηθοποιός που δουλεύει στο εξωτερικό, που το budget είναι διαφορετικό, μπορεί να μείνει εκτός δουλειάς και 5 χρόνια. Εδώ που υπάρχει μια μικρή ιδιοτεχνεία, χρειάζεται να δουλεύουμε πολύ περισσότερο. Ευελπιστώ οι σειρές να αναβαθμιστούν, κυρίως οικονομικά, να έχουμε ωραίο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να ξεφύγουμε από τα σύνορα της Ελλάδας».

Ο ηθοποιός φέτος τον χειμώνα θα αφοσιωθεί στον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» και στον εαυτό του.

«Δε θα κάνω κάτι άλλο τον χειμώνα, θέλω να έχω ένα Σαββατοκύριακο για μένα».

Close