Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές αφού η Ελισάβετ κατηγορεί τον Πέτρο για την αποβολή της.

Δεν είμαστε με τα καλά μας…

Ο Πέτρος πάει στην Γερακιανή για να βρει την Ελισάβετ και να της μιλήσει, στο Μαύρο Ρόδο. Όμως, η συνάντηση αυτή δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι πάει στραβά;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δίνει για υιοθεσία το παιδί

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Πέτρος φιλάει την Νατάσα

Πρώτα από όλα, όταν η Ελισάβετ τον δει μπροστά της, θα σταθεί “πάγος” απέναντι του και θα του πει ότι δεν θέλει να την ενοχλήσει ποτέ ξανά. Φυσικά, ο Πέτρος θα προσπαθήσει να της αλλάξει γνώμη και θα της πει να κάνουν ακόμη μια προσπάθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πάτρα “πνίγεται” στο αίμα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη ξανά ηγουμένη

Η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο αυτή την πίεση που βιώνει και δεν νιώθει καλά. Λίγο αργότερα η ίδια αιμορραγεί, και ο Πέτρος την πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Περιμένει υπομονετικά εκεί και η Ελισάβετ θα τον ενημερώσει ότι πλέον δεν έχουν τίποτα να τους ενώνει και ότι απέβαλε.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Βίκος οργανώνει την δολοφονία του Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή δίνει τη χαριστική βολή στον Σταυρίνο

Σύμφωνα με το youfly.com, θα τον κατηγορήσει ότι φταίει εκείνος και δεν θέλουν να έχει καμία σχέση μαζί του. Όμως, η Ελισάβετ του έχει πει ψέματα και εξαφανίζεται για να μην μάθει ο Πέτρος την αλήθεια, στο Μαύρο Ρόδο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close