Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ!

Στην προσπάθειά του να κρατήσει την Ελισάβετ μακριά από τον Πέτρο, ο Γεράσιμος της αποκαλύπτει την κρυφή σχέση του με την Νατάσσα. Η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι οι δυο τους ανήκουν σε διαφορετικούς κόσμους όμως εκείνος επιμένει ότι πρέπει να είναι μαζί και δε φεύγει από το πλευρό της.

Τότε ο Γεράσιμος τρελαίνεται και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος. Ο Λευτέρης θέλει να μάθει την αλήθεια για τον Διακοσάββα και αποφασίζει να ρωτήσει την Ελισάβετ στα ίσια, όμως την συζήτηση τους ακούει κατά λάθος ο Πέτρος ο οποίος σοκάρεται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη συναντά την Στέλλα Χρονά

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

Η ερώτηση που κάνει ο πατέρας στην κόρη του, αν αυτή ευθύνεται για το θάνατο του άντρα που της έκανε τόσο κακό τον ταράζει βαθιά αλλά δεν πιστεύει ούτε στιγμή ότι η Ελισάβετ μπορεί να έβλαπτε κάποιον άνθρωπο. Για να την κάνει να ξεχαστεί απ’ όλα αυτά και να νιώσει καλύτερα της ετοιμάζει μια όμορφη έκπληξη.

Για μια ακόμη φορά όμως ο Γεράσιμος δεν θα τους αφήσει να έρθουν πιο κοντά. Σύμφωνα με το περιοδικό 12 μέρες TV, αποφασισμένος να τους χωρίσει πηγαίνει να δει την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει ότι ο Πέτρος είχε σχέση με την Νατάσσα και ο λόγος, που πήγαινε διαρκώς στο νυχτερινό κέντρο του πατέρα του ήταν για να βρίσκεται κοντά της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κλείνει την Πολυξένη στην αποθήκη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία έγκυος από τον Βίκο

Η Ελισάβετ κλονίζεται. Η σχέση αυτή της αποδεικνύει ξανά το πόσο διαφορετικοί είναι με τον Πέτρο, σε σημείο να πιστεύει πως δεν μπορεί να είναι ποτέ μαζί όσο κι αν εκείνος ισχυρίζεται πως έχει αλλάξει. Ο Πέτρος φυσικά την αντιδρά σε όσα του λέει όμως η σχέση τους έχει ήδη δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα και ο Γεράσιμος δεν θα σταματήσει σε αυτό.

Είναι αποφασισμένος να πιέσει κι άλλο την Ελισάβετ μέχρι να τους χωρίσει οριστικά. Μόνο που το αρρωστημένο πάθος που τρέφει για αυτήν τον κάνει πια να χάσει τον έλεγχο σε σημείο που καραδοκεί έξω απ’ το σπίτι της και αρχίζει να γίνεται απειλητικός.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μια βόμβα σκάει στα χέρια του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή με την πλάτη στο τοίχο

Απελπισμένη, εκείνη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Πέτρο το λόγο για τον οποίο δεν του λέει να μείνει μακριά της. Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα  για να την προστατέψει και γι’ αυτό δεν μπορεί να τον εγκαταλείψει. Αργότερα ο Γεράσιμος στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Πέτρο

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close