Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βίκος κλέβει την Αλεξία και εξαφανίζονται.

Καλέ τι έρωτας είναι αυτός στα καλά καθούμενα;;;

Η στενή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Βίκο και την Αλεξία πυροδοτεί την βίαιη αντίδραση του Θέμη καθώς οι προσπάθειες της Κύρας και των φίλων της Αλεξίας, να την απομακρύνουν από κοντά του πέφτουν στο κενό.

Ο Βίκος αποφασίζει να εξαφανιστούν έχοντας την συναίνεση της για να σωθούν από την οργή του πατέρα της. Η έλξη που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Βίκο και την Αλεξία είναι ακατανίκητη. Τους έφερε κοντά ο πόνος για το χαμό της Αγγελικής και η δίψα τους για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον παράλογο θάνατο της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι δύο νέοι έρωτες που έρχονται στην σειρά

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μανώλης και Ευτυχία απειλούν την Κασσιανή

Ο Βίκος του υποκόσμου ακρωτηριασμένος από αγάπη καθώς έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα για την Αλεξία, την κόρη της αδικοχαμένης αγάπης του, Αγγελικής.

Η Αλεξία γνωρίζοντας τον Βίκο από κοντά βλέπει πέρα από το πρόσωπο του αδίστακτου που έχει αποκτήσει για να μπορέσει να επιβιώσει στον υπόκοσμο και ερωτεύεται τον άνθρωπο που λαχταρά. Και έχει ανάγκη να αγαπηθεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη φεύγει κρυφά από το μοναστήρι για να βρει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται την αλήθεια για Διακοσάββα σε Πέτρο και Λευτέρη

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η αποκάλυψη αυτού του έρωτα και κυρίως το γεγονός ότι ο Βίκος κλέβει την Αλεξία και εξαφανίζονται πυροδοτεί το μένος του Θέμη Καστρινού ο όποιος θέλει τον πρώην “δεξί του χέρι” νεκρό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πετάει την Πολυξένη έξω από την συμφωνία

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καυτά βράδια για Αλεξία-Βίκο

Όντας σκληρός και αμείλικτος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του ανθρώπου που πρώτα του στέρησε τη γυναίκα της ζωής του, την Αγγελική και τώρα έχει αρπάξει την μοναχοκόρη του οδηγώντας την, στην καταστροφή. Η μόνη σωτηρία για τους δύο ερωτευμένους είναι να εξαφανιστούν από προσώπου γης και αυτό κάνουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close