Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τους πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΘΑ μας βγει η ψυχή μέχρι να αρχίσειιιιιιιι

Η καινούργια τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και το MEGA θα είναι για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστής στην ψυχαγωγία με νέες σειρές που θα καθηλώσουν το κοινό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Μία από αυτές θα είναι το «Μαύρο Ρόδο», μια σειρά που έρχεται στους δέκτες μας για να υμνήσει τον έρωτα. Έναν έρωτα που γεννιέται αναμεσά σε μια δόκιμη μοναχή, τη μοναχή Ελισάβετ και σε έναν γοητευτικό νέο, τον Πέτρο, ανάμεσα δηλαδή στη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησαν στην «Ελένη» για τη νέα σειρά του MEGA.

Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο άνδρας της νύχτας βρίσκει τον έρωτα του με ολέθριες συνέπειες

«Οι ρόλοι μας είναι εντελώς από διαφορετικούς κόσμους. Υποδύομαι τον Πέτρο από τα μπουζούκια μιας επαρχιακής πόλης», λέει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Υποδύομαι την Ελισάβετ, μια δόκιμη μοναχή όπου στα 22 της χρόνια θα δοκιμαστεί η πιστή της αφού συναντάει τον Πέτρο», λέει από τη μεριά της η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Η υπόθεση

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Μαύρο Ρόδο: Οι πρωταγωνιστές δίνουν spoiler για τη σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πατέρας του Πέτρου κάνει μαύρη τη ζωή της Ελισσάβετ

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (@gerasimos_skiadaresis)

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Close