Μαύρο-Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι είναι αποκαλυπτικές καθώς το Mega spoilers για την σειρά.

Με αυτήν την μικρή γεύση που πήρα κατάλαβα πολλά…

Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άντρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση μέσα της. Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα μεταξύ δύο ανθρώπων από αντίθετους κόσμους θα ζωντανέψει στη νέα δραματική σειρά Μαύρο Ρόδο, που έρχεται το φθινόπωρο στο Mega.

Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα πεθάνεις τρισκατάρατη -Η Καλλιόπη απειλεί την Αργυρώ

Αργοκύλησε στον θόλο η σελήνη κλέβοντας φως απο τα αστέρια. Η αδερφή Ελισάβετ έγειρε στο μαξιλάρι και αναστέναξε. Τα λόγια του Πέτρου ηχούσαν ακόμα στα αφτιά και στην καρδιά της. Σ’ αγαπώ! Τι κι αν μας χωρίζουν τόσα; Το βλέμμα σου με χαϊδεύει μόνιμα και η ακούραστη σκέψη μου σε συντροφεύει.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Όταν όνειρα γκρεμίζονται και αθώοι αδικούνται η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος

Μαύρο-Ρόδο-Ελπίδα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πατέρας του Πέτρου κάνει μαύρη τη ζωή της Ελισσάβετ

Έλα. Έκλεισε τα μάτια. Δύο σταγόνες θλίψης κύλησαν. Αλίμονο! Δεν φτιάχτηκαν για μένα τα μονοπάτια του έρωτα, σκέφτηκε… Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα.

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό

Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σε χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασύρει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Μαύρο-Ρόδο-Ελπίδα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει και όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Όταν ήταν μικρή, η Ελισάβετ είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία.

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Όταν έγινε καλά, εκείνοι την προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή. Τώρα, ο σεισμός την αναγκάζει να επιστρέψει για κάποιο διάστημα στο χωριό της. Η κόρη της μητριάς της κάνει ένα πάρτι με τους συμμαθητές της και την καλεί να πάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Μαύρο-Ρόδο-Ελπίδα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι και ο Πέτρος, που αμέσως γοητεύεται από την παρουσία της Ελισάβετ και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Οι δύο νέοι κοιτάζονται στα μάτια και ξαφνικά λες και ο χρόνος σταματά. Σύντομα, η Ελισάβετ καταλαβαίνει πως η καρδιά της χτυπά δυνατά και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει.

Τις επόμενες ημέρες, ο Πέτρος συνεχίζει να την πολιορκεί. Όταν η νεαρή καλόγρια διαπιστώνει πως έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για αυτό το αγόρι, θα φύγει άρον άρον πίσω στο μοναστήρι για να το βγάλει από το μυαλό της.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος: Ο Καρμικός έρωτας

Ο Πέτρος θα την ακολουθήσει μέχρι εκεί… Μόλις εκείνη τον βλέπει μπροστά της, σοκάρεται. Εκείνος λάμπει ολόκληρος και τις μεταφέρει την ενέργειά του. Το μαντήλι κυλά απο το κεφάλι της και αφήνει ελεύθερα τα μαλλιά της.

Είσαι πανέμορφη της λέει αφού απέναντι του δεν έχει πια μια καλόγρια, αλλά το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά… Η Ελισάβετ κορδώνεται και πάλι. Σηκώνεται απότομα και πάει να φύγει. Ο νεαρός έχει ξεπεράσει τα όρια. Κακώς κάθεται και του μιλάει, δεν πρέπει, όχι πια!

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Μαρία Φιλίππου σε ρόλο-έκπληξη

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Spoiler για τη σειρά , ημέρες και ώρες προβολής και trailer

Η Ηγουμένη τους παρακολουθεί κρυφά και δεν της αρέσει αυτό που βλέπει να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια της. Ο Πέτρος φεύγει, όμως είναι αποφασισμένος να μην αφήσει αυτό το κορίτσι να χαθεί από τη ζωή του. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις βέβαια τι ορίζει η μοίρα.

Παράλληλα, η Ελισάβετ είναι μπερδεμένη. Ξέρει πως η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε ο Θεός. Ο έρωτας είναι ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητες της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σύμφωνα με το Τηλέραμα, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close