Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το σκουλαρίκι της Κύρας φανερώνει την αλήθεια. 

Τώρα να δούμε πως θα τα μπαλώσεις Βίκο…

Η Φιλαρέτη με την Αυξεντία κανονίζουν την μεταφορά των οστών του Διακοσάββα. Στο μεταξύ, ο Θέμης τηλεφωνεί στην Φιλαρέτη για να της πει για τις απειλές που δέχτηκε από την κόρη του Ζαμάνου. «Έχουν βάλει σκοπό να με καταστρέψουν αν συνεχίσω να σκαλίζω την υπόθεση.

Είναι έτοιμοι να με χώσουν μέσα με κάτι μπερδέματα που πάνε να μου φορτώσουν. Και δεν μιλάμε για απλή φυλάκιση, που με μια βαρβάτη εγγύηση και καλούς δικηγόρους μπορείς να τη διαχειριστείς.

Θέλουν να με εξοντώσουν, να με διαλύσουν, μέχρι να τα χάσω όλα! Και ειλικρινά σου μιλάω ότι αν δεν υπήρχαν πίσω τα παιδιά μου, δεν θα με ένοιαζε καθόλου», της λέει κι εκείνη αμέσως του υπόσχεται ότι θα αποσύρει την μήνυση, χωρίς βέβαια να ξέρει ότι η Κασσιανή την παρακολουθεί από τις κάμερες…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι ύβρις να θεωρείς βλασφημία και προδοσία αυτά που έζησες με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Μόνο που ο Θέμης έπειτα από την απόσυρση της μήνυσης θα συνεχίσει τις έρευνες του κρυφά…Αργότερα μιλάει με τον Παράσχο για την υπόθεση και βγάζει λαβράκι.

«Εδώ και κάποιο διάστημα ο Βίκος αποφάσισε να μάθει για το παρελθόν του και ύστερα από πολύ ψάξιμο ανακάλυψε ότι ο Ζαμάνος είχε εξαφανίσει όλα τα στοιχεία του όταν ήταν στο ίδρυμα.

Για αυτό δεν έμαθε ποτέ ποιοι ήταν οι γονείς του κι από πού ξεφύτρωσε», του λέει και ο Καστρινός τον κοιτά λες και τον χτύπησε ρεύμα. «Τι είχε κάνει ο Ζαμάνος; Εξαφάνισε τα στοιχεία του;!»…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως είναι κόλπο η άνοια της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γεράσιμος πηγαίνει τα φάρμακα στην Ελισάβετ για το στομάχι της και αφού πρώτα της διαβάσει το πρόγραμμα της μητρόπολης, που αναφέρει την κουρά της, της λέει πως είδε τον
Πέτρο στο χωριό.

«Γεράσιμε, σε παρακαλώ, αν τον δεις, αν τον ακούσεις να ρωτάει για μένα, να του πεις ότι είμαι εκτός μονής», τον εκλιπαρεί, κι εκείνος εκπλήσσεται ευχάριστα και της γνέφει καταφατικά με ικανοποίηση. Λίγο αργότερα, η Φιλαρέτη με την Αυξεντία κανονίζουν την μεταφορά των οστών του Διακοσάββα.

«Αύριο το πρωί θα κατέβω στην Τρίπολη να αποσύρω τη μήνυση. Μετά θα βγω να τσεκάρω, πού είναι η Κασσιανή και όταν βρω το πεδίο ελεύθερο, θα σε ειδοποιήσω για να βγούμε με τρόπο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανακάλυψη του Πέτρου οδηγεί την οικογένεια Καστρινού σε νέα τραγωδία

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος έξαλλος με Αλεξία και Βίκο

Να το έχεις στο νου σου και να περιμένεις μέχρι να σε φωνάξω, να τελειώνουμε και με αυτή την εκκρεμότητα. Όσο το καθυστερούμε χειρότερα είναι.

Σήμερα ο Διακοσάββας θα γυρίσει στην τελευταία του κατοικία», λέει η Φιλαρέτη και η Κασσιανή που τις ακούει πανηγυρίζει: «Τις πιάσαμε!!!», αναφωνεί και αστράφτει το βλέμμα της. Ο Πέτρος τελικά, με τα σχέδια στα χέρια για τα κτήματα, καταφέρνει να μπει στο μοναστήρι.

Η Ξανθίππη που τον βλέπει αναρωτιέται, κι εκείνος την καθησυχάζει λέγοντας της ότι πήγε γιατί πρέπει να μιλήσει με την ηγουμένη, όμως της ζητάει να πει στην Ελισάβετ ότι είναι εκεί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 108 , 109 , 110 , 111

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Λευτέρης προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια για την Ελισάβετ

Την ίδια ώρα, στο μοναστήρι είναι και ο Λευτέρης και προσπαθεί να πείσει τον μητροπολίτη να μην γίνει η κουρά της κόρης του, όμως εκείνος τον διαβεβαιώνει πως το ζήτησε η ίδια.

Από την άλλη ο Γεράσιμος σπεύδει να ενημερώσει τον μητροπολίτη για την επίσκεψη του Πέτρου στο μοναστήρι: «Σεβασμιώτατε, ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω, πως ο Πέτρος Καστρινός βρίσκεται στη Γερακιανή.

Η Ελισάβετ έχει αναστατωθεί και με παρακάλεσε αν τη ζητήσει ή ρωτήσει για κείνη να του πω ότι βρίσκεται εκτός μονής». του λέει κι εκείνος τον ευχαριστεί και του ζητάει να έχει το νου του.. Πίσω στην Πάτρα, η Αλεξία ανήσυχη που δεν σηκώνει η γιαγιά της το τηλέφωνο πηγαίνει στο σπίτι της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο έρωτας δεν είναι αμαρτία παιδί μου να χαίρεσαι που τον έζησες

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-μητροπολίτης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Χτυπάει την πόρτα, όμως δεν της ανοίγει κανείς. Κάθεται στην σκάλα και κάτι της τραβάει την προσοχή. Σκύβει να δει και τελικά είναι ένα σκουλαρίκι της Κύρας: «Κάτι έγινε, δεν μπορεί…», ψιθυρίζει και η αγωνία της γιγαντώνεται…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close