Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 108 , 109 , 110 , 111  :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Έπεσε από τα σύννεφα η Αλεξία… 😂

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 108  στις 14/5/2023

Επεισόδιο 108

Κυριακή 

Μετά τα συμπτώματα άνοιας που εκδήλωσε η Αυξεντία εξαφανίζεται μες τη νύχτα από το μοναστήρι. Το χωριό αναστατώνεται και όλοι την ψάχνουν. Ο Μητροπολίτης αντιδρά μόλις μαθαίνει για την παρακολούθηση των μοναχών με κάμερες από την Κασσιανή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο έρωτας δεν είναι αμαρτία παιδί μου να χαίρεσαι που τον έζησες

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Λευτέρης-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 104 , 105 , 106 , 107 , 108

Κάτι θα συμβεί στο δάσος ανάμεσα σε Σταυρίν0 και τη Γιάννα. ο Γεράσιμος παίρνει μια απόφαση για την τελετή κουράς της Ελισάβετ.Ο Βίκος  βρίσκει  κάτι στο χρηματοκιβώτιο της Κυράς

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 109  στις 15/5/2023

Επεισόδιο 109

Δευτέρα 

Ο Βικός παρακολουθεί το βίντεο της Κύρας και οι πληροφορίες που παίρνει τον εξοργίζουν. Δίνει εντολή να του φέρουν άμεσα τον Παράσχο στην αποθήκη αυτός όμως αγνοείται .Στο σπίτι της Κύρας όλοι αναζητούν κάποια στοιχεία για την εξαφάνιση της ίδιας αλλά και του χρηματοκιβωτίου της. Οπως φαίνεται πως η μόνη λύση να πάνε στην αστυνομία. Η  Αυξέντια έχει βρεθεί αλλά η κατάσταση της χειροτερεύει. ο Σταυρινός ζητά από τη Γιάννα  να φύγουμε μαζί αλλά εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία παθαίνει άνοια και εξαφανίζεται

Όλοι έχουν αρχίσει να συζητούν για τις αδιαθεσίες της Ελισάβετ. Εκείνη είναι ανύποπτη για το τι μπορεί στα αλήθεια να της συμβαίνει και δέχεται να συνοδεύσει το Λευτέρη στο γιατρό χωρίς να γνωρίζει ότι το ραντεβού για εκείνη. Με γυναικολόγο!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 110  στις 16/5/2023

Επεισόδιο 110

Τρίτη 

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξεντίας και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με το Διακοσάββα ενώ η Φιλαρέτη φαίνεται να ζορίζεται από τις απαντήσεις που της ζητάει ο Μητροπολίτης.

Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την Θάλεια. Ο Βίκος έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σε προκαλώ να μιλήσεις καθαρά – Η Φιλαρέτη απασφαλίζει

Στα χέρια της Αλεξίας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βίκο με την εξαφάνιση της Κύρας. Η ώρα που ο Λευτέρης μαθαίνει αν οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές φτάνει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 111  στις 18/5/2023

Επεισόδιο 111

Πέμπτη 

Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανώλη για να μεταφέρει τα οστά του Διακοσάββα στο δάσος. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για το πως θα αποκαλύψουν στην Ελισάβετ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της.

Η Αλεξία συνειδητοποιεί ότι ο Βίκος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Κύρας και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει πληροφορίες. Ο Θέμης γίνεται έξαλλος μαθαίνοντας ότι η Θάλεια είναι αστυνομικός και άνθρωπος του Βίκου στο μαγαζί και την στριμώχνει απαιτώντας να μάθει τα πάντα για τις προθέσεις του Βίκου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: O Βίκος κάνει στην Αλέξια την μεγάλη αποκάλυψη και αυτή σαστίζει

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη τότε χαλάλι όσα έζησα

Η Τασούλα ανακοινώνει στο Σταυρίνο την πρόθεσή της να τον ακολουθήσει μακριά από το χωριό. Παράλληλα ο Πέτρος που αντιδρά στη σχέση της Αλεξίας με το Βίκο ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 112 , 113 , 114 , 115

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close