Μεγάλες ανατροπές στο Masterchef! Τι αποκάλυψαν οι κριτές

Το Masterchef φέτος έχει πάει πολύ καλά και συνεχώς ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης. Έχουμε δει πολλές αλλαγές και ανατροπές συγκριτικά με τα προηγούμενα αλλά αυτό που θα ακολουθήσει δεν το περιμέναμε! Δείτε λοιπόν, τι αποκάλυψαν οι κριτές στη συνέντευξή τους στο περιοδικό People.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα – Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς  είπε: «Υπάρχουν πρόσωπα που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον από τις οντισιόν, κάτι που μας είχε συμβεί και πέρσι με τον Γιώργο Φασιλή. Το μάτι μας κόβει και έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει το MasterChef».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε: «Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί».

Δείτε επίσης: Επίδομα παιδιού 2019 – ΟΠΕΚΑ: Πότε θα δοθεί η πρώτη δόση

Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε: «Εξαρχής κάναμε μια επιλογή με κάποιους παίκτες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Με βάση, όμως, τη ροή του παιχνιδιού, βλέπουμε ότι πολλά πράγματα ανατρέπονται ή δεν είναι έτσι όπως τα είχαμε δει».

Ωστόσο, την αποκάλυψη για τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε»!

Close