Μεσάνυχτα: Η εξομολόγηση του Mike για τον καρκίνο συγκλονίζει – Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο…»

Ο Mike μίλησε στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Έλενα Τσαγκρινού αλλά και στον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο.

Ο Mike αναφέρθηκε επίσης στην γνωριμία τους με την Έλενα και για το πόσο του στάθηκε.

Δειτε τι είπε ο Mike στην Ελεονώρα Μελέτη  

«Η Έλενα είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο. Τώρα το έδειξε και στο εξωτερικό. Αυτό το κòρίτσι είναι γεννημένο για έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή της και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στον τελικό. Δεν θυμάμαι να είχε αμφιβολίες, σε μένα μου έδειξε το αντίθετο. Ήθελε πολύ, είναι αυθόρμητος σαν άνθρωπος. Η Έλενα έχει το πακέτο, για μένα είναι top τραγουδίστρια. Είμαστε μαζί κοντά τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες. Μετά μιλήσαμε… Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι με τη χαρά της. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας.»!

Δείτε επίσης : Ζέτα Δούκα: Εξήγησα στην κόρη μου τι έχει κάνει ο άνθρωπος που κατήγγειλα

«Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

 

Close