Ζέτα Δούκα: Εξήγησα στην κόρη μου τι έχει κάνει ο άνθρωπος που κατήγγειλα

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην εκπομπή το Το Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά μιλώντας 4 μήνες αργότερα από την δημόσια καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη η οποία ήταν η αφορμή και για τις επόμενες που ακολουθήσαν από συναδέλφους της και όχι μόνο.

Δειτε τι είπε η Ζέτα Δούκα     

Από τη μια χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία ώστε να περάσει ο φόβος στην αντίπερα όχθη και να φοβούνται πλέον οι θύτες και όχι τα θύματα αλλά από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ…Κάποια στιγμή κάποιος βρίσκει το θάρρος, όπως εγώ που βρήκα το θάρρος να πω κάτι που μου συνέβη ορμώμενη από τη Σοφία Μπεκατώρου” είπε η Ζέτα Δούκα και συνέχισε αναφέροντας ότι όλο αυτό είχε τεράστιες επιπτώσεις πάνω της,

 

Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Με εξουθένωσε και θα το πω πρώτη φορά, πέρασα κορονοϊό. Και τον πέρασα πολύ δύσκολα με τρομερά συμπτώματα γιατί ήμουν εξουθενωμένη συναισθηματικά και σωματικά.

Δείτε επίσης : Aπολογία Φιλιππίδη: «Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους εν γνώσει της συζύγου μου»

Η κòρη μου με ρώτησε για αυτό το άτομο που μιλάω συνέχεια, τι είναι αυτό το όνομα που λέω συνέχεια. Της εξήγησα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάποια άσχημα πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου αλλά δεν περίμενα να το κάνει. Μια συγγνώμη θα ήθελα να ακουστεί από όλους. Μια συγγνώμη από πραγματική μεταμέλεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά άνθρωποι που έχουν φτάσει σε αυτά τα σημεία…. δε ξέρω αν έχουν το επίπεδο της συνείδησης, αν υπάρχει καν συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη” ανέφερε.

Close