Μιμή Ντενίση: Πικράθηκα –  Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα – Γιατί τόση αδικία σε εμένα;

Η Μίμη Ντενίση μίλησε στην εκπομπή  «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα επαγγελματικά της, την απώλεια της μητέρας αλλά και την αδυναμία για την  κόρη της

Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Είπα, γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς; Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια. Δεν πτοήθηκα, είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας» είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Οι κοντινοί μου με λένε «Βούδα». Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά, γιατί είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα «λυγίσεις». Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας δεν έχω κάτι να φοβηθώ».

Δείτε επίσης : Η Όλγα Κεφαλογιάννη φωτογραφίζεται με τα δίδυμα παιδιά της: «Η πρώτη μας βόλτα»! (εικόνα)

Η Μιμή Ντενίση επίσης πρόσθεσε  «είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου».

Η αδυναμία στην κόρη της και η μεγάλη απώλεια

Η Μιμή Ντενίση μιλησε και για την «βαριά απώλεια» της μητέρας της λέγοντας πως  «είχα μία μάνα, αυτή είναι η τεράστια απώλεια της ζωής μου, καθόλου δεν το έχω ξεπεράσει, καθόλου δεν το έχω συνηθίσει. Ήταν το στήριγμά μου και το έχασα».

Από την άλλη  όμως, μίλησε για το «πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή της», την κόρη της, την Μαριτίνα. «Είναι μία γλύκα, μία απόλαυση, είναι κωμικός, έχει πολύ γέλιο. Έχει ωριμάσει στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο αλλά θα με πάρει κάθε δύο ώρες και θα μου πει “πώς θα φτιάξω τη μηλόπιτα;”, “μαμά, έχω μία αλλεργία”»

Δείτε επίσης : Η Μαρία Νικόλτσιου βόλτα με την πανύψηλη έφηβη κόρη της! (εικόνες)

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και την ταινία  «Σμύρνη μου αγαπημένη»

«θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το ελληνικό κράτος»

 

Close