Η Μουρμούρα επιστρέφει με μια μεγάλη έκπληξη τη νέα σεζόν

Μία από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου και έτσι η “Μουρμούρα” θα συνεχίσει να παίζεται και την επόμενη σεζόν!

Τι αλλαγές όμως θα δούμε στα νέα επεισόδια; Τι θα γίνει με τα ζευγάρια της Μουρμούρας; Θα έρθουν καινούργια; Θα μείνουν τα παλιά; Η Ρενέση άραγε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί;

Ας δούμε παρακάτω από το dailymedia.gr, τι αποφασίστηκε για την τηλεοπτική αυτή σειρά!

Δείτε επίσης Ώρες κοινής ησυχίας το καλοκαίρι-Ποιες είναι οι ώρες για μεσημέρι και βράδυ;

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια που το κοινό έβλεπε τα ζευγάρια να… πηγαινοέρχονται, του χρόνου η συνταγή παραμένει η ίδια!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Του χρόνου για μένα θα είναι η τρίτη σεζόν στη ‘Μουρμούρα’. Ευτύχημα τεράστιο. Από όσο ξέρω δεν αλλάζει κάτι τη νέα σεζόν. Αυτή η συνταγή φαίνεται πως έπιασε φέτος, οπότε θα συνεχίσουμε έτσι στη Μουρμούρα. Αυτά τα ζευγάρια», σχολίασε μη αφήνοντας περιθώρια για φήμες περί αντικατάστασης.

Δείτε επίσης ΕΦΕΤ: Όλα τα προϊόντα που αποσύρθηκαν από την αγορά το τελευταίο διάστημα – Αναλυτική λίστα

Έτσι λοιπόν, την έβδομη σεζόν θα δούμε τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση, Αντώνη Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου, Σπύρο Τσεκούρα και Άννα Κουτσαφτίδου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη με το τηλεοπτικό του ταίρι, Μαρία Χάνου να επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες…

Με πληροφορίες από dailymedia.gr

Close