Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 68 , 69 , 70

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 68 , 69 , 70: Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 68 στις  12/01/22

Επεισόδιο 68

Η Λουίζα επιβεβαιώνει, με τη βοήθεια γραφολόγου, πως το σημείωμα αυτοκτονίας της Νόρας είναι πλαστό. Ο Σπύρος σκοπεύει για άλλη μια φορά να ενοχοποιήσει τον Αντώνη, και φτάνει στα άκρα για να τα καταφέρει. Η Μαρία προσπαθεί να βρει τον ένοχο για την κλοπή των χρημάτων αλλά και να λογικεύσει την Έλενα, που και πάλι ξεσπάει στη Λουίζα. Ο Μιχάλης είναι πολύ προβληματισμένος με την Έλενα και τα άκρα στα οποία την οδηγεί η ζήλια της, τον χαροποιεί όμως η επιθυμία της Κατερίνας να ξαναβρεθούνε. Η Κορίνα και ο Άλκης βγαίνουν ξανά για φαγητό, ενώ η Χριστίνα και ο Αχιλλέας κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τη Λίτσα και το παιδί της. Ένα νέο πρόσωπο φτάνει στον Πόρο, είναι ο Στέφανος Παππάς (Μέμος Μπεγνής), ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την οικογένεια Κεχαγιά.

Μόλις χθές επεισόδιο 69 στις  13/01/22

Επεισόδιο 69

Ο Σπύρος συνεχίζει να εκβιάζει τον Αντώνη που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μιχάλη τις υποψίες της για τον Αντώνη, κι εκείνος τον φωνάζει και του ζητά εξηγήσεις. Ένα πορτραίτο της Λουίζας, που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχάλης, φτάνει στα χέρια της και ξυπνά αναμνήσεις της μεγάλης αγάπης που είχαν. Μια επίσκεψη της Κατερίνας στον Μιχάλη, γίνεται αιτία για μια ακόμα φορά να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Σπύρο. Ο Στάθης δέχεται μια ακόμη πρόκληση από τον Διονύση, που καταλήγει σ’ ένα τραγικό γεγονός, το οποίο θα απειλήσει να καταστρέψει τη ζωή του Στάθη. Ο Άλκης ζητά από τη Λήδα να φύγει και να επιστρέψει σπίτι της, αλλά εκείνη δεν θέλει και προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 65 , 66 , 67

Όταν όμως τον βλέπει με την Κορίνα, όλα αλλάζουν. Ο Στέφανος ξαναβρίσκεται με τον φίλο του τον Χρήστο μετά από χρόνια, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον λόγο της επιστροφής του, ούτε τα γεγονότα που τον σημάδεψαν στο παρελθόν, τα οποία θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Σπύρο. Οι υποψίες του Αχιλλέα για τον Αντώνη γίνονται αιτία να τσακωθεί με τη Χριστίνα και η σχέση τους θα κινδυνεύσει. Παράλληλα, το σχέδιο του Σπύρου, για να εκδικηθεί την ανύποπτη Λουίζα, προχωρά.

Μόλις χθές επεισόδιο 70 στις  14/01/22

Επεισόδιο 70

Ο Χρήστος και η Κέλλυ αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους και κλείνουν ημερομηνία. Πολύ σύντομα όμως θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας τις κατηγορίες εναντίον του Στάθη. Η Μαρία, όσο θυμωμένη και να είναι με τον Αντώνη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ένοχος για τον φόνο του Αλέξανδρου, πολύ περισσότερο και της Νόρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη. Η Λουίζα παίρνει θετικές απαντήσεις για τη βιωσιμότητα του Ιταλικού Ομίλου που σκέφτεται να αγοράσει και αποφασίζει να το προχωρήσει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου.

Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να τα βρει και πάλι με τη Χριστίνα, αλλά αυτά που χωρίζουν τις οικογένειες τους, θα μπούνε ξανά εμπόδιο στη σχέση τους. Ο Μιχάλης βρίσκει έναν καινούργιο χώρο για να προχωρήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια κι η Έλενα χαίρεται, μέχρι που βλέπει το μήνυμα της Λουίζας στον Μιχάλη. Η Λήδα, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Άλκης έχει σχέση με την Κορίνα, αποφασίζει να μην φύγει από το νησί, όπως εκείνος της ζητά, αλλά να μείνει και να τον διεκδικήσει. Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται, ξέροντας ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που θεωρούσε θαμμένα για χρόνια.

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close