Μόλις χθες :Ο Σπύρος σκοτώνει τη Νόρα

Μόλις χθες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς Ο Σπύρος σκοτώνει τη Νόρα.

Ακόμη μία φορά, ο Σπύρος θα δείξει το αδίστακτο πρόσωπό του στα επόμενα επεισόδια. Ο ίδιος είναι πιεσμένος από πολλές πλευρές.

Μόλις χθες :Ο Σπύρος σκοτώνει τη Νόρα

Η Λουΐζα ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της δεν έχει δηλώσει δύο εκατομμύρια και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του, ενώ εκείνος στη συνέχεια πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του με τη βοήθεια του λογιστή του.
Ακόμη, ο Σπύρος προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας του Αλέξανδρου. Ωστόσο, ο Μιχάλης και ο Ρένος έχουν προβλέψει πώς θα προσπαθήσει να εμποδίσει τη διαδικασία και ο Ρένος έχει αναλάβει να τον κρατήσει μακριά.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44

Πράγματι, ο νεαρός τα καταφέρνει και η διαδικασία της εκταφής του Αλέξανδρου Κεχαγιά ολοκληρώνεται. Όλοι αγωνιούν για όσα θα ανακαλύψει ο ιατροδικαστής. Την επομένη, βγαίνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και αναστατώνονται όλοι με το πόρισμα. Ο Μιχάλης δικαιώνεται και αποδεικνύεται πως δεν σκότωσε εκείνος τον πατέρα της Λουίζας. Η τελευταία μαθαίνει τις εξελίξεις και του ζητάει συγνώμη, ενώ η Νόρα ψάχνει να βρει ποιος σκότωσε τον άντρα της και ο Σπύρος ανησυχεί πολύ.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48 , 49 , 50

Η Μαρία νιώθει επιτέλους δικαίωση για τον γιο της και είναι ευτυχισμένη.
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουν αναστατώσει τις οικογένειες Κεχαγιά και Λάμπρου, ενώ η οικογένεια Γαζή,χαρούμενη, κάνει τραπέζι για να αποχαιρετήσει τον Ρένο. Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της,αλλά πολύ γρήγορα θα σιγουρευτεί πως πίσω από όλα κρύβεται κάποιος άλλος. Η γυναίκα είναι πια σίγουρη πως ο Σπύρος είναι ο πραγματικός δολοφόνος, αλλά η συμπεριφορά της μαρτυρά πως γνωρίζει την αλήθεια.

Δείτε επίσης Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Μόλις χθες :Ο Σπύρος σκοτώνει τη Νόρα

Ο Σπύρος, που έχει καταλάβει ότι η Νόρα είναι έτοιμη να προβεί σε αποκαλύψεις, αποφασίζει να μην της δώσει την επιλογή.
Έτσι, λίγες ώρες μετά, η Λουίζα βρίσκει το άψυχο σώμα της Νόρας. Ο Σπύρος τη σκότωσε, αλλά πλαστογράφησε σημείωμα αυτοκτονίας, που ενοχοποιεί τη Νόρα για τον θάνατο του Αλέξανδρου.

Δείτε επίσης H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Ο Αντώνης αναγκάζεται ακόμη μία φορά να παίξει το παιχνίδι του Σπύρου,
ενώ ο Μιχάλης ανησυχεί για την κόρη του ύστερα από αυτές τις εξελίξεις.

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close