Να μ’ αγαπάς: Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα ώστε να παγιδεύσει τη Ζωή στο σατανικό του σχέδιο. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς δε θα διστάσει να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Ο Μιχάλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Ζωή
Ένας εφιάλτης δίχως τέλος ξεκινά για τη Ζωή, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο ανώνυμων απειλών που κλονίζουν την ηρεμία της. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Λευτέρη παρουσιάζει σοβαρή επιδείνωση, αναγκάζοντας εκείνη και τον Άγγελο σε έναν απεγνωσμένο αγώνα δρόμου για τη σωτηρία του, ενώ ο Μιχάλης επιστρέφει κρυφά διψασμένος για εκδίκηση.

Δείτε ακόμα Να μ αγαπάς: Παίζει σε διπλό ταμπλό και η Φωτεινή τον διώχνει κακήν κακώς
Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι στο Ναύπλιο. Η Σοφία παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις της με τον Μανιάτη για να εξολοθρεύσουν όποιον μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους. Όπως διαβάζουμε στο TV24, ο τρόμος της Ζωής παίρνει σάρκα και οστά όταν τα δίδυμα, σε μια κίνηση που θα συζητηθεί, φέρνουν τον πατέρα τους πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της. Η συνάντηση αυτή μετατρέπεται σε μια άγρια μετωπική σύγκρουση που δεν έχει γυρισμό.

Ο θύτης βαφτίζεται θύμα και κατηγορεί τη γυναίκα του ότι εκείνη τον οδήγησε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, εγκαταλείποντας τα ίδια της τα παιδιά. Η Ζωή, σοκαρισμένη από το μέγεθος της υποκρισίας, βλέπει τα παιδιά της να κλυδωνίζονται από τις αμφιβολίες και την ανατροπή των όσων πίστευαν.