Να μ' αγαπάς: Ο Ορφέας γίνεται έρμαιο ενός ερωτικού τριγώνου

Να μ’ αγαπάς: Ο Ορφέας γίνεται έρμαιο ενός ερωτικού τριγώνου

Στην συνέχεια της σειράς, Να μ αγαπάς, θα δούμε τον Ορφέα να βρίσκεται σε ένα τεράστιο συναισθηματικό δίλημμα, καθώς από την μία επιστρέφει η πρώην του η Λουκία, από την άλλη, όμως, η καρδιά του ανήκει στην Φωτεινή.

Να μ’ αγαπάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον Ορφέα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Γνωρίζει πολύ καλά πως δεν μπορεί να έχει στην ζωή του την Φωτεινή. Την ίδια ακριβώς στιγμή, εμφανίζεται στην ζωή του η πρώην του η Λουκία, και δεν ξέρει αν πρέπει να προχωρήσει την ζωή του μαζί της ή όχι.

Η μοίρα του Ορφέα στη σειρά «Να μ’ αγαπάς» μοιάζει πλέον με κινούμενη άμμο, καθώς οι εξελίξεις τον τοποθετούν στο επίκεντρο ενός αδυσώπητου συναισθηματικού τριγώνου. Ενώ οι ισορροπίες στη ζωή του είναι ήδη εύθραυστες, η ξαφνική επανεμφάνιση της Λουκίας λειτουργεί ως καταλύτης, προκαλώντας μια πραγματική «έκρηξη» στα θεμέλια της καθημερινότητάς του.

Στη δίνη των παθών ο Ορφέας στη σειρά «Να μ’ αγαπάς»

Η Λουκία, επιστρέφοντας από το παρελθόν, δεν περιορίζεται σε μια τυπική παρουσία. Με μια εξομολόγηση που κόβει την ανάσα, δηλώνει στον Ορφέα όπως θα δούμε στη σειρά στη σειρά «Να μ’ αγαπάς» πως η φλόγα ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ.

Να μ΄αγαπάς-Φωτεινή-

Το «σε θέλω ακόμα» ηχεί στα αυτιά του σαν προειδοποίηση και ταυτόχρονα σαν πρόκληση, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία που ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί. Ο Ορφέας, παγιδευμένος σε ένα ψυχολογικό αδιέξοδο, βλέπει τον κόσμο του να στροβιλίζεται: από τη μία η Λουκία που τον διεκδικεί με πάθος και από την άλλη η Φωτεινή, η οποία βιώνει τον δικό της «Γολγοθά» υποφέροντας από την απουσία του.

Να μ αγαπάς-Ορφέας

Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον του φλέγεται. Η σύγκρουση του Λευτέρη με την Άννα και οι έρευνες για το μοιραίο τροχαίο δημιουργούν ένα κλίμα καχυποψίας που αγγίζει τους πάντες. Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της Σοφίας στο ατύχημα και τα απόρρητα έγγραφα που διασύρουν την οικογένεια Καλλιγά, συνθέτουν ένα σκηνικό απόλυτης κατάρρευσης.

Δείτε ακόμη: Να μ’ αγαπάς: Χαροπαλεύει στο κρεβάτι του πόνου την ώρα που η οικογένεια του γκρεμίζεται

Μέσα σε αυτό το χάος της εκδίκησης και της ίντριγκας, ο Ορφέας στη σειρά «Να μ’ αγαπάς» καλείται να βρει την πυξίδα του. Θα ενδώσει στη γοητεία του παλιού του έρωτα ή θα παραμείνει πιστός στις τωρινές του δεσμεύσεις, την ώρα που οι εσωτερικοί πόλεμοι απειλούν να αφανίσουν κάθε ίχνος ευτυχίας;

Σχετικά αρθρα: