Να μ’ αγαπάς: Γεμάτα ανατροπές θα είναι τα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς θα δούμε τον Λευτέρη να καταγγέλει την Σοφία και τον Χάρη για το τροχαίο που προκάλεσαν στην Φωτεινή και την Άννα. Θεία και ανιψιός πληρώνουν το τίμημα των πράξεων τους και καταλήγουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Σοφία και Χάρης στη φυλακή
Ας αρχίσουμε με τη Σοφία, που είναι ίδια ακριβώς περίπτωση με τον Θεόφιλο: Δεν μετανιώνει μέχρι το τέλος για τίποτα απ’ όσα έκανε! Παραμένει αγέρωχη και με την ίντριγκα και την κακία βαθιά φωλιασμένη μέσα της. Ακόμα και όταν η κόρη της, η Αννα, παντρεύεται με τον Λευτέρη, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία, αντί να την αγκαλιάσει και να της δώσει την ευχή της, να την προσβάλλει και να της μιλήσει με τα χειρότερα λόγια.

Ομως, όσα έχετε δει μέχρι στιγμής ωχριούν μπροστά σε όσα θα κάνει στα επόμενα επεισόδια. Στόχος της πάντα είναι να έχει λεφτά και εξουσία. Για ένα διάστημα θα το καταφέρει, αλλά θα πέσει θύμα πλεκτάνης και θα τα χάσει όλα.

Δείτε ακόμη: Να μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: 76, 77, 78, 79, 80
Στο μεταξύ, ο Λευτέρης θα κάνει καταγγελία τόσο στην ίδια όσο και στον Χάρη για το τροχαίο που προκάλεσαν στην Αννα και τη Φωτεινή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή τους. Θεία και ανιψιός θα μπουν στη φυλακή, με τον Χάρη να έχει αλλάξει πια στρατόπεδο και να είναι μετανιωμένος και τη Σοφία να μονολογεί για τον εαυτό της: «Είναι παράξενη η ζωή, μη χάσεις το μυαλό σου τώρα».
Σχετικά άρθρα:
- Να μ’ αγαπάς: Ο Χάρης επιτίθεται στην Ζωή και την τσακίζει
- Να μ’αγαπάς: Αυτός είναι ο πατέρας των διδύμων- Έρχεται και τα καταστρέφει όλα
- Να μ’ αγαπάς: Η Νικαίτη παίρνει εκδίκηση και κρατά τον Θεόφιλο φυλακισμένο
Όλα τα spoilers για τις ελληνικές σειρές στο daddy-cool.gr