Κίμων Κουρής: Η διάσπαση προσοχής και η φιλία με τον Αποστόλη Τότσικα

Ο τηλεοπτικός Σταύρος Μαυρίδης, ο εισαγγελέας και αντίπαλος του Δημήτρη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη) μίλησε χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Για να δούμε κύριε εισαγγελέα …

«Τον σκύλο μου τον έχω 14 χρόνια και είναι μια ανιδιοτελής αγάπη, που ότι και αν κάνεις θα σε αγαπάει. Με έκανε πιο υπεύθυνο άνθρωπο και επίσης σκέφτομαι ότι δεν έχει άλλον στον κόσμο πέρα από εμένα.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρύβει τον άσσο στο μανίκι του

Κίμων Κουρής: Η διάσπαση προσοχής και η φιλία με τον Αποστόλη Τότσικα
Έχω γίνει τρελός με την καθαριότητα γιατί με τον Μπρούνο και με τόσες τρίχες δεν γίνεται αλλιώς» δήλωσε αρχικά.

Η διάσπαση προσοχής που τον συντροφεύει από μικρό παιδί;

«Επειδή είμαι το δεύτερο παιδί, μεγάλωσα με λιγότερη πίεση από τους γονείς. Παρόλο που ο πατέρας μου ήταν γιατρός, δεν ήθελε να ακολουθήσω το επάγγελμά του. Έχω γενναιόδωρους γονείς και έχουμε μια υγιή σχέση. Η μητέρα μου σαν καθηγήτρια με διάβαζε αλλά είχα και διάσπαση προσοχής και δυσκολευόταν, ήμουν ατίθασος. Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι πάρα πολύ να καθίσω σε μια καρέκλα. Και δυσλεξία είχα. Εκείνη την εποχή που πήγαινα σχολείο ήταν το κλασικό “έχει δυνατότητες αλλά δεν προσπαθεί”… Δυσκολεύτηκα στο να καταλήξω τι θέλω να γίνω. .. Στη σχολή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ που έπρεπε να διαβάζουμε 3 και 4 έργα για να τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα και να μάθουμε λόγια» ανέφερε ο Κίμων Κουρής.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος χτυπά τον Θοδωρή

Κίμων Κουρής: Η διάσπαση προσοχής και η φιλία με τον Αποστόλη Τότσικα

Η απόφασή του να γίνει ηθοποιός

«Πέρασα στις Σέρρες Γεωπολιτική. Τη μέρα που πήγα και πήρα τα βιβλία από τη σχολή καθόμουν απλά και κοίταζα τα βιβλία και δεν τα άνοιγα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δε μπορώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου κάνοντας κάτι επειδή έκανα το λάθος να μη διαβάζω στο σχολείο. Μια λανθασμένη επαγγελματική επιλογή μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μίζερη ζωή. Η απόφαση να γίνω ηθοποιός ήταν ξαφνική. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός» εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Το νέο σχέδιο του Σπύρου για την λύτρωση του Θοδωρή

Η παιδική φιλία με τον Απόστολη Τότσικα;

«Ο Αποστόλης Τότσικας που είναι παιδικός μου φίλος μου έλεγε πάντα να γίνουμε κασκαντέρ ή ηθοποιοί. Εκείνος ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και μπήκε στο Εθνικό και μου έλεγε συνέχεια να δώσω εξετάσεις… Στις Σέρρες που ήμουν, για να πάω στο σπίτι ενός φίλου πέρναγα από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, ήταν κάπως σαν το… “Είδα φως και μπήκα”. Είδα ότι γινόντουσαν σεμινάρια και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Κίμων Κουρής: Η διάσπαση προσοχής και η φιλία με τον Αποστόλη Τότσικα

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει υπάρξει στιγμή που να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός καθώς σε αυτό το επάγγελμα μπορεί να νιώθει πραγματικά ελεύθερος.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close