Παγιδευμένοι-Σπύρος-Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το νέο σχέδιο του Σπύρου για την λύτρωση του Θοδωρή.

Για να δούμε τι θα δούμε…

Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί; Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον; Ή τον γιό του;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρύβει τον άσσο στο μανίκι του

Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος χτυπά τον Θοδωρή

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Ο Δαμιανός απ’ την άλλη, κάνει μία αποκάλυψη στο Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα αποφυλακιστεί

Μια απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει το Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου σε μια προσπάθεια να βρει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα έρχονται αντιμέτωποι

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

O Σπύρος συνεχίζει το σχέδιο του για να καλύψει το Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειες του και θα τον κάνει συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close