Ο όρκος επόμενα επεισόδια :11 ,  12

Ο όρκος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων11 , 12 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11  στις 12/3/22

Επεισόδιο 11

Ο μικρός Στάθης βρίσκεται νεκρός στα χέρια του Άγγελου από άγνωστο λόγο. Αυτό τον κάνει να τα παρατήσει όλα και να εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω του όσα ήρθαν μαζί με το θάνατο του παιδιού. Στην κλινική η ομάδα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η Χλόη συμπαραστέκεται στον Χρήστο (τον αδερφό του Στάθη), ο οποίος ρίχνει ευθύνες στην ομάδα για τον χαμό του αδερφού του, ενώ ο Παύλος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για να ανακαλύψει τι το προκάλεσε.

Δείτε επίσης : Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 7 , 8 , 9 , 10

Κι όσο ο Φάνης με την Πάττυ έρχονται πιο κοντά κι ο Χρήστος συνειδητοποιεί ότι ήταν οι δικές του πράξεις που εμπόδισαν την άμεση δράση της ομάδας, η Χλόη αρχίζει να αναρωτιέται πού είναι ο Άγγελος.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 12  στις 12/3/22

Επεισόδιο 12

Ο Παύλος με τη Χλόη φτάνουν στο σπίτι στη λίμνη και η εικόνα του Άγγελου τους κόβει την ανάσα. Στην κλινική ο Φάνης με τη βοήθεια του Σάλβα ανακαλύπτει τι προκάλεσε τον θάνατο του μικρού Στάθη. Η Πάττυ γνωρίζει τον Μιχάλη (τον πρώην σύντροφο της Χλόης) και έρχονται κοντά, ενώ ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Παύλο όλο το μυστήριο που κρύβεται πίσω από το τροχαίο της Ηρώς.

Δείτε επίσης : Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 5 , 6

Στο τέλος της ημέρας ο Άγγελος τους καλεί όλους να τιμήσουν τον χαμό του μικρού παιδιού, όμως ο δρόμος θα του ανατρέψει για άλλη μια φορά κάθε δεδομένο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά ο όρκος με ένα κλικ εδώ

Close