Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 29, 30

Ο όρκος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 29,30 :  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 29 στις 4/6/22

Σάββατο 4/6/22

Επεισόδιο 29

Η Άρτεμις ζητάει από τον Άγγελο απόσταση. Η Ελεάννα βρίσκει τον Παύλο σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να τον πείσει να λύσει το θέμα με το χέρι του. Η Νταίζη προσεγγίζει τη Λουίζα για να μάθει για τα σημάδια στο χέρι της, όμως η απάντησή της την μπερδεύει.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 29, 30

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καινούργιο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Κι όσο ο Στέφος ψάχνει την Ολίβια για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τον Παύλο, ο Άγγελος αποκωδικοποιεί ένα στοιχείο, που τον οδηγεί στην κολλητή της Μιράντας Αλυφαντή, τη Λάιλα. Ποιος μπήκε ανάμεσα στα δύο κορίτσια εκείνο το βράδυ και οδήγησε τη
Μιράντα να φύγει από το πάρτι

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 30 στις 4/6/22

Σάββατο 4/6/22

Επεισόδιο 30

Ο Σάλβα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις ουσίες, που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο Παύλος ξεκινάει ψυχοθεραπεία με την ψυχολόγο της Ίασις, Κάση Σαράφη, την ώρα που η Ολίβια μιλάει στον Στέφο για πρώτη φορά μετά από καιρό, αποκαλύπτοντάς του όσα γνωρίζει.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 29, 30

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Η Νταίζη προσεγγίζει τον κολλητό του Ανδρέα Ζαφείρη, Ίαν Βρεττό για να ζητήσει τη βοήθειά του στην υπόθεση της Λουίζας, όμως η συνάντησή τους
παίρνει άλλη τροπή. Ο Σάλβα θα ανακαλύψει ποιος του την έστησε, όμως η αλήθεια θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε, ενώ ο Ίαν θα αποκαλύψει στον Άγγελο την δική του εκδοχή της ιστορίας για τη νύχτα του πάρτι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά ο όρκος με ένα κλικ εδώ

Close