Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μην μιλήσει.

Αχ βρε σιγανό ποταμάκι Μανόλη…δεν μας τα είχες πει αυτά!

Δείτε ακόμα Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Μετά την ομολογία του Αμερικάνου ότι δεν σκότωσε αυτός τον Στεφανή ο Αντώνης έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μαθιό. Τον κοιτάζει περίεργα, πετάει σπόντες όπου τον βλέπει και οι ψίθυροι στο χωριό ξεκίνησαν να ακούγονται…πιο δυνατά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγώ είμαι ο φονιάς του Στεφανή

Σασμός-Μανόλης-

Αυτό φέρνει σε απόγνωση τόσο τον Μαθιό όσο και την Καλλιόπη που τρέμουν στην ιδέα ότι η αλήθεια θα βγει στο φως. Ο Μαθιός στο μεταξύ βρίσκεται λίγο πριν τον γάμο του με την Βασιλική. Κι ενώ εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Μαθιός νιώθει ότι πνίγεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Οι τύψεις του, οι ενοχές του, ο φόβος του μήπως ο Αντώνης τον ανακαλύψει τον πνίγουν. Αποφασίζει λοιπόν να κάνει μία κίνηση της στιγμής, για να ξελαφρώσει. Για να μπορέσει να πάρει μία ανάσα. Αποφασίζει να βρεθεί με τον Μανόλη.

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε

Θέλει να του μιλήσει και να του εξηγήσει. Όλον αυτόν τον καιρό άλλωστε ο Μαθιός γνώριζε ότι ο Μανόλης ήξερε τα πάντα. Βρίσκονται λοιπόν και του εξηγεί ότι σκότωσε τον Στεφανή επειδή κακοποιούσε την Βασιλική και ψυχικά και σωματικά και πως δεν άντεχε να το βλέπει άλλο αυτό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθίος και Κώστας συγκρούονται άγρια

Σασμός-Μαθιός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

Του μίλησε ειλικρινά και συγκινημένος και τον παρακάλεσε να μην μιλήσει πουθενά. Ο Μανόλης προβληματίζεται. Αποφασίζει λοιπόν να του κάνει το χατίρι, αρκεί να έχει και αυτός ένα αντάλλαγμα. Του ζητάει σαν αντάλλαγμα να μην αφήσει ποτέ την Βασιλική και τον Νικηφόρο μόνους τους και να είναι πάντα δίπλα τους. Οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια.

Σασμός: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στα επόμενα επεισόδια:

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 151 στις  30/05/22

Επεισόδιο 151

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στο γάμο του, κι εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του ένα νέο φίλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 152 στις 31/05/22

Επεισόδιο 152

Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του

Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των
Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Ο Άγγελος, όμως, έχει σοβαρότερες έγνοιες. Ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 153 στις 01/6/22

Επεισόδιο 153

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρω. Η Καλλιόπη μετά από μια συνάντηση με τον Άγγελο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος. Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά.

Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πατάει τον όρκο της

Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Οι καλεσμένοι καταφθάνουν. Εκείνη όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 154 στις 02/6/22

Επεισόδιο 154

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελο

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 155 , 156 , 157 , 158

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close