Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 3 , 4

Ο όρκος  επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 3 , 4 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3  στις 12/2/22

Επεισόδιο 3

Το παράνομο χειρουργείο του Άγγελου σώζει τον Σάλβα, αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση τον ίδιο και τον Φάνη (γενικό γιατρό) που βοήθησε σε αυτό.

Ο Άγγελος δεν ανήκει στο προσωπικό του νοσοκομείου κι έτσι έρχεται σε σύγκρουση με τον αδελφό του, που είναι διευθυντής κλινικής, και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η φίλη της γυναίκας του, Χλόη, έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό παρελθόν της και τον Παύλο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 65 , 66 , 67 , 68

FK281QUXsAkY-pB

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94

Το μυστικό του Σάλβα αποκαλύπτεται και μια νέα πληροφορία για τον άστεγο με το τρίκυκλο εντείνει τις υποψίες του Άγγελου.

Ο Άγγελος μπαίνει σπίτι του και αντιμετωπίζει τις αναμνήσεις του.

Ο όρκος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4  στις 19/2/22

Επεισόδιο 4

Ψάχνοντας στα αρχεία της Ηρώς, ο Άγγελος μαθαίνει ότι είχε αναλάβει την εξαφάνιση μιας κοπέλας, της οποίας βρίσκει τη φωτογραφία.

Ο εφοπλιστής Χάρης Ζαφείρης ζητάει από τον Παύλο τη συγκρότηση της ομάδας του Προγράμματος, όμως ο Παύλος δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, επειδή το νοσοκομείο ενδέχεται να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του αδελφού του για το παράνομο χειρουργείο.

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος στον ρόλο του Χάρη Ζαφείρη
Έτσι, ο Ζαφείρης αναλαμβάνει δράση καλώντας τον Τύπο σε μια πρες κόνφερανς, για να τιμήσει το εθελοντικό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί αλλά και τον σπουδαίο γιατρό Άγγελο Ράπτη, που ηγείται αυτού.

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 146 , 147 , 148 , 149 , 150

Εκεί θα προκύψει ένα απρόσμενο ιατρικό περιστατικό, το οποίο θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία ο Άγγελος, ο Φάνης, η Πάτι και η Χλόη.

Η συνάντηση του Άγγελου με τη μητέρα της εξαφανισμένης κοπέλας, Αλέκα, τον κάνει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που έκανε τη γυναίκα του, Ηρώ, να μπλεχτεί στην υπόθεση.

 

Close