Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 65 , 66 , 67 , 68

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 65 , 66 , 67 , 68 Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 65 στις 14/02/2022

επεισόδιο 65

Ο Ζάχος ζητάει απ’ τον Ντούνια να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου και την επόμενη μέρα ο Πέτρος δέχεται στο γραφείο του μια επίσκεψη που θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη φαίνεται να οδηγείται οριστικά στη λήξη της. Η έλευση του Ζαχαρία στο σχολείο θα προκαλέσει τριγμούς ανάμεσα στην Αιμιλία και στα παιδιά. Ο Νικηφόρος και η Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σ’ ένα επίσημο τραπέζι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Δρόσω… και η βραδιά προμηνύεται καταστροφική.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 66 στις 15/02/2022

επεισόδιο 66

Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται στην καταστροφή μετά την εμφάνιση της Δρόσως, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα. Ο Πέτρος παραπέμπεται σε δίκη και η Εφημερίδα κλείνει. Ο Κυριάκος παίρνει μία πληροφορία που θα εκτροχιάσει τη σχέση του με την Ουρανία.

Δείτε ακόμη Άγρίες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Ο Σέργιος οργανώνει ένα σχέδιο που θα φέρει εκτός ορίων την Αμαλία.  Μια συνάντηση της Δρόσως με τη Ρένα, θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις όλων. Όμως τα χειρότερα είναι μπροστά τους καθώς η ανεύρεση ενός πτώματος θα ανοίξει μία υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 67 στις 16/02/2022

επεισόδιο 67

Η Ουρανία, ομολογεί στον Κυριάκο την αλήθεια για το δάνειο. Η Ρένα πιέζει τον Νικηφόρο να μιλήσει στο Σέργιο για τη σχέση τους. Την ιδιά στιγμή η Δρόσω εκφράζει τις αντιρρήσεις της προκαλώντας εντάσεις. Μέσα σε όλα αυτά ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος έκλεισε την εφημερίδα και τον ρωτά ευθέως.

Η Μυρσίνη συγκρούεται άσχημα με την Αντιγόνη  που καταλαβαίνει πως η αντίζηλος της δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα με αποτέλεσμα η κόντρα τους να παίρνει άγριες διαστάσεις.

Από την άλλη ο Άγγελος προχωρά το σχέδιο του και μπαίνει στους Αβάντες.. Ο Παναγιώτης δεν εμπιστεύεται τον Σταμάτη και την αλλαγή που επικαλείται πως έχει έρθει στη ζωή του, ενώ ο Ζαχαρίας περνάει άσχημα στο σχολείο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Ο Ακύλας προχωρά τα μεγαλεπίβολά σχέδια του στο Διαφάνι ενώ ο Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση. Η Ελένη αιφνιδιάζεται από τον Τόλλια και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Δούκα. Θα καταφέρει ο Δούκας να πείσει την Ελένη να συμμαχήσουν;

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 68 στις 17/02/2022

επεισόδιο 68

Το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει τεράστιες ανακατατάξεις στην οικογένεια Σεβαστού, προκαλώντας πανικό σε όλους. Παράλληλα η Ρένα ζητάει από τον Νικηφόρο να συναντηθούνε με την Ασημίνα και τη Δρόσω, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Τα κορίτσια από την άλλη σκέφτονται πολύ σοβαρά για το αν πρέπει να αποδεχτούν αυτή τη ριψοκίνδυνη πρόταση. Η Ζωή , συνεχίζει τις προσπάθειες να συνεφέρει το γιο της ενώ ο Δούκας αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίων του Ακύλα, χρησιμοποιώντας τόσο τον Ζάχο, όσο και το Μελέτη.

Το Διαφάνι καλείτε να ψηφίσει εάν πρέπει να δεχτεί την βοήθεια που προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη με τη πλάτη στο τοίχο με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα όχι μόνο για εκείνον, αλλά κυρίως για τους άλλους.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close