Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα δίνει στο ίδρυμα το παιδί

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Λιζέτα δίνει στο ίδρυμα το παιδί.

Τώρα τι να πωωωωωωωω…

Το κόλπο της Λιζέτας με το παιδί δεν αποδίδει καρπούς και έτσι αποφασίζει να επιστρέψει το παιδί στο ίδρυμα και φύγει για την Αμερική, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Λιζέτα δεν θα μείνει για πολύ εκεί.

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Πασχάλης γίνεται ο Σωτήρας του Ντίνου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα δίνει στο ίδρυμα το παιδί

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Θα επιστρέψει με νέα σχέδια. Ωστόσο ο Ντίνος που έχει δεθεί με το παιδί, βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Ντίνος συνεχίζει να είναι με τη Μιράντα και να κάνει όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή έχοντας μαζί του τη μικρή Ειρήνη. Μάλιστα έχουν αποφασίσει να φύγουν όλοι μαζί για την Αμερική. Ολα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο Πασχάλης αποφασίζει να πει στον Ντίνο όλη την αλήθεια, έχοντας τεράστιες τύψεις: «Κύριε Ντίνο, δεν μπορώ άλλο να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Η κυρία Λιζέτα πήρε τη μικρή Ειρήνη από το ίδρυμα και μάλιστα μου έδωσε χρήματα για να παραστήσω εσάς. Το παιδί δεν είναι δικό σας», του λέει.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός παραδίνεται

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα δίνει στο ίδρυμα το παιδί

Δείτε επίσης : Η υπόθεση Ντιτρού: Μια από τις πιο φρικιαστικές ιστορίες στα παγκόσμια χρονικά. Το τέρας που απήγαγε και βασάνισε μέχρι θανάτου ανήλικα παιδιά

Ο Ντίνος τα χάνει σύμφωνα με το περιοδικό TVSIRIAL, όχι γιατί έμαθε ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αυτό ήταν κάτι που πολλές φορές υποψιαζόταν. Αισθάνεται όμως τεράστιο πόνο, καθώς με τη μικρή είχε δεθεί συναισθηματικά: «Πες μου πού είναι τώρα το παιδί. Από ποιο ίδρυμα το πήρατε;», τον ρωτάει. Ο Πασχάλης του λέει και ο Ντίνος μιλάει πρώτα με τη Μιράντα: «Μιράντα, τι θα κάνουμε με το παιδί; Δεν μπορούμε να το αφήσουμε στο ίδρυμα. Αυτό το κοριτσάκι το αγάπησα», παραδέχεται, ενώ η Λιζέτα ήδη έχει αφήσει το παιδί στο ίδρυμα και έχει εξαφανιστεί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα δίνει στο ίδρυμα το παιδί

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Στο μεταξύ ο Ντίνος πηγαίνει στο γραφείο της Βικτώριας για να της ζητήσει τη μικρή, αλλά εκείνη κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα: «Δεν καταλαβαίνω! Ποιο παιδί; Δεν φεύγουν έτσι τα παιδιά από εδώ μέσα, κύριε Παπακώστα. Τι το περάσατε;», ισχυρίζεται και εκείνος δεν χάνει ευκαιρία και της αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα: «Αλήθεια, κυρία Καρτεζίνη; Γιατί εγώ ξέρω πώς δώσατε το παιδί της Μιράντας», της απαντάει κι εκείνη τα χάνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close