Οι Άλλοι: Ο ρόλος του Πάνου Βλάχου που θα συζητηθεί

Οι Άλλοι: Ο ρόλος του Πάνου Βλάχου που θα συζητηθεί

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η νέα σειρά του ALPHA, Οι Άλλοι, έρχεται προσεχώς στις οθόνες μας και αναμένεται να μας καταπλήξει. Ο Πάνος Βλάχος θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που απαρτίζουν το καστ και θα μας καταπλήξει με τον ρόλο του.

Οι Άλλοι: Η νέα σειρά του ALPHA έρχεται προσεχώς στις οθόνες μας και αναμένεται να μας καθηλώσει τόσο με την ιστορία της, όσο και με το υπέροχο καστ των ηθοποιών. Ανάμεσα στους τελευταίους θα δούμε και τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο, του οποίου ο ρόλος πρόκειται να συζητηθεί.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα δραματική σειρά «Οι άλλοι» του ALPHA αναλαμβάνει ο Πάνος Βλάχος, που επιστρέφει στη μυθοπλασία της μικρής οθόνης μετά από καιρό. Η παραγωγή, 12 επεισοδίων, βασίζεται στη βραζιλιάνικη σειρά «Os Outros» και θα ασχοληθεί με ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, τη βία μεταξύ ανηλίκων.

Πάνος Βλάχος: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, τα γυρίσματα ξεκινούν το προσεχές διάστημα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του καστ έχει ήδη οριστικοποιηθεί. Το σενάριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Έλενα Σακαλή, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Αβρανάς — όνομα με ισχυρή σινεματογραφική ταυτότητα, που δίνει αμέσως διαφορετικό βάρος στην παραγωγή. Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες με φαινομενικά αρμονική σχέση.

Υπόθεση της σειράς

Όλα ανατρέπονται όταν οι έφηβοι γιοι τους εμπλέκονται σε ένα έντονο επεισόδιο βίας, που οδηγεί την υπόθεση στα δικαστήρια. Η Δικαιοσύνη καλείται να αποφασίσει ποια είναι η αλήθεια, ενώ παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια οικογενειακά μυστικά, παλιές πληγές και ψέματα που είχαν παραμείνει καλά κρυμμένα. Ο Πάνος Βλάχος θα υποδυθεί τον πατέρα της μίας οικογένειας, με τη Μαρίνα Καλογήρου στον ρόλο της συζύγου του.

Οι άλλοι: Η νέα σειρά του ALPHA για το μπούλινγκ και τις αντιδράσεις των εφήβων

Το δεύτερο κεντρικό ζευγάρι θα ενσαρκώσουν ο Νίκος Ψαρράς και η Μαρία Ναυπλιώτου, ενώ στο καστ φέρονται να συμμετέχουν επίσης η Αγλαΐα Παππά και ο Χάρης Φραγκούλης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο χαρακτήρας ενός πρώην αστυνομικού που εμπλέκεται στην έρευνα και βλέπει την υπόθεση ως ευκαιρία επιστροφής στην ενεργό δράση — ένα στοιχείο που υπόσχεται μια δεύτερη αφηγηματική γραμμή, πέρα από το οικογενειακό δράμα.

Το γεγονός ότι ο ALPHA επιλέγει να ανοίξει συζήτηση πάνω σε ένα τόσο επίκαιρο θέμα με ένα τέτοιο καστ, και μάλιστα σε φορμάτ μίνι σειράς 12 επεισοδίων (αντί για ανοιχτή μυθοπλασία), δείχνει ότι η παραγωγή στοχεύει σε «κλειστή» δραματουργική αφήγηση — κάτι που σπάνια τολμά η ελληνική τηλεόραση και που λειτουργεί καλύτερα όταν το θέμα είναι κοινωνικά φορτισμένο.

Σχετικά Άρθρα