Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Οι Κόρες της Αρετής, η κατάσταση στη βίλα των Κεχαγιάδων ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όταν η Φαίη, τυφλωμένη από τη ζήλια και τον θυμό της, σηκώνει το χέρι της και χαστουκίζει την Άννα! Ο Λεωνίδας, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί τη συμπεριφορά της κόρης του και παίρνει μια απόφαση που τη σοκάρει.
Ο Κωνσταντίνος σοκάρεται όταν μαθαίνει πως έγινε έξωση στην οικογένεια της Ναταλίας και πως ο αδελφός του αγόρασε το σπίτι της και της το πρόσφερε! Ο Λεωνίδας διώχνει την κόρη του από τη βίλα, επειδή χαστούκισε την Άννα, και την αδελφή του, γιατί απέλυσε την Αρετή
Η Λουκία, με τις δολοπλοκίες της, καταφέρνει να εξοργίσει τη σπιτονοικοκυρά της Αρετής και να της κάνει έξωση! Έτσι, η… μισητή της γειτόνισσα και οι κόρες της μένουν στο δρόμο και πολύ σύντομα δεν θα τις ξαναδεί μπροστά της. Έτσι νομίζει η ίδια βέβαια… Γιατί τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζει.
Αρετή και Αννα πηγαίνουν στη βίλα

Η Φρόσω ανοίγει το σπιτικό της για τη φίλη της και τις κόρες της, προσφέροντάς τους προσωρινό καταφύγιο. Η Αρετή, όταν αντιλαμβάνεται τι συνέβη, καταρρέει και ξεσπά εναντίον της Λουκίας, θεωρώντας την υπεύθυνη για την καταστροφή τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν κάθεται πολλές μέρες στο σπίτι της φίλης της, αλλά καταφέρνει να πάει με την Άννα στη βίλα των Κεχαγιάδων. Η Ναταλία αρνείται να τις ακολουθήσει. Παραμένει στη γειτονιά και προσπαθεί να ορθοποδήσει, αφού πια πρέπει να βρει και σπίτι και δουλειά.
Η ύπουλη κίνηση που κάνει η Τζένη

Στη βίλα των Κεχαγιάδων, η Τζένη στήνει μια καλοσχεδιασμένη ίντριγκα, κατηγορώντας την Άννα για κλοπή. Η Φαίη, συναισθηματικά φορτισμένη από την απώλεια της μητέρας της, αλλά και τη ζήλια της για τη σχέση της Άννας με τον Νικόλα, καθώς και την αδυναμία του πατέρα της στη μικρή κόρη της Αρετής, την προσβάλλει και τη χαστουκίζει! Ο Λεωνίδας παίρνει σαφή θέση υπέρ της Άννας και απαιτεί από την κόρη του να της ζητήσει συγγνώμη.
Εκείνη όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά του λέει με ύφος: «Δεν τη θέλω εδώ! Ή αυτή ή εγώ!». Και τότε ο πατέρας της της απαντά: «Όπως νομίζεις. Ορίστε η πόρτα…». Η Φαίη σοκάρεται, αφού δεν περίμενε αυτή την αντίδραση, όμως δεν μπορεί να κάνει πίσω. Μαζεύει τα πράγματά της και εγκαταλείπει το Ελένης.
και βρίσκει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι της Νίας. «Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν έτσι οι κόρες αυτής της Αρετής… Εσένα σε πέταξε από το σπίτι σου η μικρή κι εμένα η μεγάλη…», της σχολιάζει με πικρία η Νία.Η ένταση διαχέεται σε όλη την οικογένεια και η Τζένη παρακολουθεί ικανοποιημένη το χάος που έχει προκαλέσει.

Μέσα στη χαρά της, σχολιάζει στον άντρα της πως ο πατέρας του δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία… στην πιτσιρίκα. Την ακούει, όμως, ο Κωνσταντίνος και ξεσπά στον αδελφό του. «Πώς της επιτρέπεις να κουτσομπολεύει έτσι τον πατέρα μας και, μάλιστα, στο ίδιο του το σπίτι; Τουλάχιστον, να πηγαίνατε σε δικό σας!» τους ρίχνει το καρφί. Έξαλλη μαζί του, η Τζένη λέει στον Ανδρέα: «Μην τον ακούς, αγάπη μου. Σε ζηλεύει επειδή ο πατέρας σας τον απομάκρυνε από την εταιρία…».
Η Ναταλία απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως το σπίτι τους τελικά πουλήθηκε… Είχε μια ελπίδα πως η σπιτονοικοκυρά τους θα μαλάκωνε και θα τις άφηνε να μείνουν. Μπορεί η μητέρα της να το σιχαίνεται, ωστόσο η ίδια το λατρεύει, γιατί κάθε του δωμάτιο της θύμιζε τον πατέρα της. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει, λίγο αργότερα, πως νέος αγοραστής του σπιτιού είναι… ο Αλέξης, ο οποίος της δίνει τα κλειδιά και αρχίζει να μεταφέρει τα έπιπλά τους ξανά στο σπίτι. Η Ναταλία αντιδρά και του ζητά να σταματήσει να παίζει μαζί της.
Τι θα δούμε απόψε στις 22:00
Επεισόδιο: 13
Η σύγκρουση ανάμεσα στον Αλέξη και τον Κωνσταντίνο παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, με αφορμή τη Ναταλία, αποκαλύπτοντας παλιά μυστικά και απειλές που βαθαίνουν το ρήγμα ανάμεσά τους. Παρά τον θυμό της, η Ναταλία δείχνει μια πιο ευάλωτη πλευρά, ενώ η σχέση της με τον Αλέξη αποκτά συναισθηματικό βάθος.
Την ίδια στιγμή, η Αρετή εκμεταλλεύεται την κατάσταση και, μεθοδικά και χειριστικά, καταφέρνει να εξασφαλίσει φιλοξενία στη βίλα των Κεχαγιάδων για την ίδια και τις κόρες της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τη Ναταλία που αρνείται να συμμετάσχει στο σχέδιό της.

Η Άννα βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στην οικογένειά της και τις συνέπειες των επιλογών τους που επηρεάζουν τη σχέση της με τον Νικόλα. Στη βίλα, οι ισορροπίες είναι εύθραυστες, με την Ξένια και την Τζένη να δυσανασχετούν με την παρουσία των γυναικών, ενώ ο Αλέξης αψηφά τους πάντες, ερχόμενος σε νέα σύγκρουση με τον πατέρα και τα αδέλφια του.
Η κατάσταση ξεφεύγει όταν Αλέξης και Κωνσταντίνος πιάνονται στα χέρια δημόσια. Παράλληλα, η Μαρίνα βιώνει μια σκοτεινή και επικίνδυνη στιγμή, καθώς νιώθει ότι απειλείται. Δεν κάνει λάθος. Κάποιος την παρακολουθεί. Γιατί; Οι εξελίξεις προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.
Επεισόδιο: 14
H μέρα που στο σπίτι γίνεται μια συγκέντρωση προς τιμήν της Έφης μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, όπου μυστικά και συγκρούσεις απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Η Αρετή παίζει το πιο επικίνδυνο παιχνίδι της: προσπαθεί να κρατήσει τη θέση της στη βίλα και να προωθήσει την Άννα, όμως η καχυποψία της οικογένειας Κεχαγιά φέρνει εκρήξεις.
Η Άννα ταπεινώνεται από τη Φαίη και νιώθει ξένη σε έναν κόσμο που δεν της αρέσει, ενώ η σχέση της με τον Νικόλα δοκιμάζεται. Μέσα στην οικογένεια, ο Λεωνίδας χάνει τον έλεγχο και ο Αλέξης ξεσπά δημόσια, αφήνοντας αιχμές και αποκαλύπτοντας τον πόνο του.

Την ίδια στιγμή, η Ναταλία καταρρέει, οδηγώντας τον Αλέξη σε μια κίνηση που τους φέρνει ξανά κοντά. Και ενώ όλα κρέμονται από μια κλωστή, μια σύγκρουση της Αρετής με τη Σωτηρία, που έχει έρθει να διεκδικήσει και πάλι τη θέση της στη βίλα, οδηγεί σε ένα σοκαριστικό ατύχημα που παγώνει τους πάντες