Όσο έχω εσένα: Περιληψεις Επεισοδίων: 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 53

Η Ντίντη πηγαίνει στην εταιρία να κάνει ένα δώρο στον γιο της, το τηλέφωνο του Άλκη. Ο Πέτρος όμως, ανακαλύπτει στη θυρίδα του Νέστωρα το κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Λομασίνι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον της Άντζελας και την εκβιάζει. Η Κλειώ μετακομίζει στο σπίτι της Ιωάννας και αρχίζει να μελετάει πώς θα φτάσει στον Άλκη μέσω του Θανάση. Στο σπίτι της Μελίνας αρχίζουν να έρχονται οι πρώτοι μαθητές του Άλκη με τις μαμάδες τους, γεγονός που κάνει τη Μελίνα να ζηλέψει.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα Χωρίς Όνομα – Περιλήψεις Επεισοδίων 61, 62, 63, 64, 65

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 54

Ο Γεώργιος μαθαίνει ότι η Κλειώ τον απατούσε και η Ντίντη έχει ένα σχέδιο να την κάνει να μετανιώσει. Ο Άλκης καταλαβαίνει ότι ο Θανάσης ξέρει ποιοι είναι και αρχίζει να το σκέφτεται να φύγουν από κει, έχει ξεκινήσει όμως τα μαθήματα πιάνου. Η Κλειώ χρησιμοποιεί τον Θανάση για να βρει τον Άλκη. Ο Μάκης συναντιέται ξανά με την Ντίντη χωρίς ακόμη να ξέρει ποια είναι. Η Μελίνα συναντά την Κλειώ στο μανάβικο του Θανάση και θυμάται πού την έχει ξαναδεί.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 55

Ο Άλκης έρχεται στο μανάβικο και βρίσκει εκεί την Κλειώ μαζί με τους υπόλοιπους. Ο Θανάσης μαθαίνει ποια είναι η Κλειώ στην πραγματικότητα. Η Κλειώ θέλει να μάθει πού μένει ο Άλκης για να ειδοποιήσει την αστυνομία και εκείνος προτείνει στην οικογένεια να εξαφανιστούν. Η Κλειώ τού τηλεφωνεί για να βρεθούν και ο Άλκης αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Δείτε ακόμα: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Περιλήψεις Επεισοδίων: 43, 44, 45

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 56

Ο Γεώργιος με την Τούλα πηγαίνουν στο σπίτι της Μελίνας για να δει το παιδί του. Ο κίνδυνος για την οικογένεια, πλέον, είναι μεγάλος. Ο Αχιλλέας παίρνει πρόσκληση για την πρεμιέρα της Μόνικας και η Νάνσυ ζηλεύει. Η Άντζελα συναντάει τον Πέτρο και του ζητάει βοήθεια. Η Μελίνα δείχνει στον Άλκη έναν χώρο που θα μπορούσαν να μείνουν προσωρινά με την οικογένεια..

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 57

Η Κλειώ εκβιάζει τον Γεώργιο για το διαζύγιο με αντάλλαγμα την πληροφορία για το πού βρίσκεται ο Άλκης και η οικογένειά του. Ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι είναι ερωτευμένος με τη Μόνικα. Ο Μάκης είναι ανάμεσα σε δυο γυναίκες, την Ντίντη και την Άντζελα. Ο Άλκης ζητάει από τη Μελίνα να του αφιερώσει μια μέρα. Ενώ η Νάνσυ φυλάει τον Νικόλα, ο Αλκης και η Μελίνα το σκάνε και πηγαίνουν σ’ ένα εξοχικό της οικογένειας.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 58

Η Κλειώ εκβιάζει τον Γεώργιο για το διαζύγιο με αντάλλαγμα την πληροφορία για το πού βρίσκεται ο Άλκης και η οικογένειά του. Ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι είναι ερωτευμένος με τη Μόνικα. Ο Μάκης είναι ανάμεσα σε δυο γυναίκες, την Ντίντη και την Άντζελα. Ο Άλκης ζητάει από τη Μελίνα να του αφιερώσει μια μέρα. Ενώ η Νάνσυ φυλάει τον Νικόλα, ο Άλκης και η Μελίνα το σκάνε και πηγαίνουν σ’ ένα εξοχικό της οικογένειας. Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 58, 59, 60, 61, 62, 63

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 59

Μετά την καταγγελία του γείτονα, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Άλκη. Ο Πέτρος παίρνει την υπόλοιπη οικογένεια στο σπίτι του για να μη συλληφθεί. Ο Πέτρος βρίσκει δικηγόρο για τον Άλκη. Πρέπει να βρουν επειγόντως το πρωτότυπο συμβόλαιο σύστασης της εταιρίας με την πλαστή υπογραφή του Άλκη. Ο Γεώργιος πηγαίνει στο κρατητήριο να δει τον Άλκη. Η Μελίνα πηγαίνει στο γραφείο του Γεώργιου, τσακώνεται μαζί του και του ζητάει να βγάλει τον Άλκη από τη φυλακή.

Δείτε ακόμα: Τατουάζ: Περιλήψεις Επεισοδίων: 99,100,101,102,103,104,105,106

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 60

Ο Άλκης συναντιέται με τη δικηγόρο του, τη Σύλβια, η οποία παίρνει προθεσμία να απολογηθεί ο Άλκης αλλά ο εισαγγελέας δεν τον αφήνει ελεύθερο. Η Μελίνα συναντά τη Σύλβια και ζηλεύει. Ο Γεώργιος λέει στην Τούλα ότι σκοπός του δεν είναι μόνο να κλείσει τον Άλκη στη φυλακή, αλλά και κάτι πιο ουσιαστικό, να πάρει τον Νικόλα. Η Σύλβια βοηθάει τον Άλκη να μιλήσει με τη Μελίνα στο τηλέφωνο.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 61

Η Σύλβια επισκέπτεται τον Άλκη στη φυλακή και ο Άλκης ζητάει να δει τη Μελίνα. Ο Γεώργιος συναντιέται με τον δικηγόρο του για το διαζύγιό του. Του λέει ότι σχεδιάζει και έναν γάμο. Η Μελίνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Άλκη στους μαθητές του. Η υπόλοιπη οικογένεια κρύβεται στο σπίτι του Πέτρου. Η Ντίντη έρχεται στο μανάβικο να συναντήσει τον Μάκη, αλλά αυτή τη φορά η ταυτότητά της δεν θα μείνει μυστική.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 62

Η Σύλβια καταφέρνει να βάλει τη Μελίνα στη φυλακή για να συναντήσει τον Άλκη. Ο Γεώργιος κάνει μια πρόταση στη Μελίνα που την κάνει έξαλλη. Ο Αλέσιο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του. Ο Μάκης, γνωρίζοντας ποια είναι η Ντίντη, την καλεί να βγουν και παράλληλα καλεί και την Άντζελα. Η Άντζελα δεν αντέχει άλλο να κρύβεται και πηγαίνει να παραδοθεί.

Close