Όσο έχω εσένα: Η νέα ελληνική σειρά του ΣΚΑΪ θα κλέψει τις εντυπώσεις: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα;

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 63

H Μελίνα είναι έξαλλη από την απρόσμενη επίσκεψη του Γεώργιου και το δώρο που της αφήνει. Ο Άλκης στη φυλακή χάνει την υπομονή του και αρχίζει να καταρρέει. Τα μέλη της οικογένειας αφήνονται ελεύθεροι ως την απολογία τους και γυρίζουν στο σπίτι της Μελίνας. Η Μελίνα καταφέρνει να μιλήσει με τον Άλκη στο τηλέφωνο και στεναχωριέται που δεν τον ακούει καλά. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να συναντήσει τη Μόνικα αλλά εκείνη είναι σε περιοδεία

Δείτε ακόμα: Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει το ελάττωμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που δεν κατάφερε να αποβάλει ποτέ!

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 64

H Άντζελα, ο Αχιλλέας και η Νεφέλη αφήνονται ελεύθεροι ως τη δίκη τους και γυρίζουν πίσω στον Κολωνό. Η Σύλβια επισκέπτεται τον Άλκη και συζητάνε για την αποφυλάκισή του. Ο Μάκης αποφασίζει να ξεμπροστιάσει την Ντίντη, με τη βοήθεια της Άντζελας. Η Νάνσυ θέλει να τα μάθει όλα για τη φυλακή, πώς είναι να είσαι κρατούμενος. Ο Γεώργιος κάνει μια ανήθικη πρόταση στη Μελίνα.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 65

Ο Άλκης αποφυλακίζεται και τρέχει, προκειμένου να ζητήσει τη Μελίνα σε γάμο. Η Μελίνα όμως έχει υποκύψει στον εκβιασμό του Γεώργιου για να βοηθήσει στην αποφυλάκιση του Άλκη. Όλη η οικογένεια υποδέχεται τον Άλκη που τους ανακοινώνει την πρόθεσή του και η Άντζελα τού δίνει το δαχτυλίδι της για να το προσφέρει στη Μελίνα. Τα πράγματα όμως ανατρέπονται όταν η Μελίνα γυρίσει σπίτι.

Δείτε ακόμα: Γιάννης Μπέζος: Ο γάμος, το διαζύγιο και η άγνωστη ιστορία που μας άφησε άφωνους!

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 66

O Άλκης, πολύ πληγωμένος από την απόφαση της Μελίνας, φεύγει και η Σύλβια τού νοικιάζει ένα σπίτι που έχει. Η Μελίνα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Νικόλας και η Μελίνα τρώνε με τον Γεώργιο. Ο Μάκης υποστηρίζει τον Άλκη και η Άντζελα τη Μελίνα. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάρει το πτυχίο της Νομικής και η Νάνσυ τον βοηθάει στην προσομοίωση της δίκης. Ο Άλκης πηγαίνει στην εταιρία να αντιμετωπίσει τον Γεώργιο.

Δείτε ακόμα: Χάρης Ρώμας: Όλη η αλήθεια για το «Καφέ της Χαράς» και το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 67

O Άλκης στο γραφείο προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος έβαλε την πλαστή υπογραφή. Ο Γεώργιος καλεί τη Μελίνα και τον Νικόλα να φάνε με την Ντίντη και ο Μάκης πηγαίνει μαζί τους. Η Νεφέλη με τον Θανάση αρχίζουν να επικοινωνούν με τον τρόπο τους. Η Μελίνα συναντάει τον Άλκη στα γραφεία της εταιρίας αλλά φεύγει με τον Γεώργιο και τους υπόλοιπους για φαγητό. Η Σύλβια πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη για να δει αν τακτοποιήθηκε.

 

Close