Όσο έχω εσένα: Η νέα ελληνική σειρά του ΣΚΑΪ θα κλέψει τις εντυπώσεις: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα;

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 81

Ο Άλκης προβληματίζεται με τις ίντριγκες του Αλέσιο εναντίον του Γεώργιου. Ο Θανάσης αισθάνεται τύψεις για ό,τι έχει κάνει στον Άλκη και θέλει να του ζητήσει συγνώμη. Ο Πέτρος αποκαλύπτει μια απιστία της Ντίντης στο παρελθόν. Ο Γεώργιος επισκέπτεται τον Κολωνό και φέρνει ένα πολύ ακριβό δώρο στον Νικόλα. Ο Άλκης με τη Σύλβια περνούν ένα ρομαντικό βράδυ.

Δείτε ακόμα: Η Επιστροφή – Περιλήψεις Επεισοδίων 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 82

Η Μελίνα αποφασίζει να μιλήσει με τον Άλκη για τη σχέση τους και ο Γεώργιος αποφασίζει να αγοράσει ένα πόνυ στον Νικόλα. Η Σύλβια φεύγει για το εξωτερικό. Ο Μάκης πηγαίνει στο σπίτι του Γεώργιου για να «καθαρίσει» για τη Μελίνα και ο Θανάσης εξομολογείται στη Νεφέλη πόσα χρωστάει στην οικογένειά της. Η Μελίνα προσπαθεί να πείσει τη Νάνσυ για τις διαφορές που έχει με τον Αχιλλέα και ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο Αλέσιο επισκέπτεται την Ντίντη για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένεια.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 83

Ο Γεώργιος θέλει να κάνει το πάρτι γενεθλίων του Νικόλα στον ιππικό όμιλο. Η σχέση Μελίνας και Γεώργιου έχει εντάσεις λόγω των διαφορών τους στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Η Νάνσυ κρατάει μούτρα στη Μελίνα λόγω των όσων της είπε για τον Αχιλλέα και τη διαφορά ηλικίας τους. Η Μελίνα με τον Άλκη αρχίζουν να έρχονται πάλι κοντά. Ο Μάκης και οι φίλοι του προσπαθούν να συνηθίσουν τη ζωή τους ως νομοταγείς πολίτες και ο Αλέσιο επιφυλάσσει μια αποκάλυψη για την Ντίντη.

Δείτε ακόμα: ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Αποχώρηση του πιο αγαπημένου πρωταγωνιστή στο φινάλε της σεζόν

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 84

Η Κλειώ επισκέπτεται τον Άλκη να του πει ότι είναι έγκυος από τον Γεώργιο. Η Μελίνα αρνείται να δώσει το όνομα Νέστωρας στον γιο της. Ο Μάκης πηγαίνει στην εταιρία να συναντηθεί με τον Στάθη. Ο Γεώργιος λέει στον Μάκη ότι δεν θα δώσει το διαζύγιο στη Μελίνα, η οποία πηγαίνει στο γραφείο του Γεώργιου έξαλλη και τον χτυπάει. Ο Μάκης με την Άντζελα έρχονται πιο κοντά.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 85

Ο Γεώργιος υποβάλλει μήνυση για σωματική βία εναντίον της Μελίνας. Ο Αχιλλέας προσλαμβάνει ως δικηγόρο του Μάκη έναν καθηγητή του και όλη η οικογένεια βρίσκει λεφτά για να τον πληρώσει. Η Μελίνα, επειδή φοβάται ότι ο Γεώργιος θα της απαγάγει το παιδί, παίρνει τον Νικόλα και εξαφανίζεται. Ο Μάκης ανησυχεί και η Άντζελα τον παρηγορεί.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 86

Η Μελίνα έχει πάρει τον Νικόλα και έχουν κρυφτεί στο σπίτι του Άλκη. Ο Νικόλας έχει γενέθλια και η απουσία του είναι αισθητή σε όλους. Η Ντίντη ψάχνει συμμάχους και το δικαστήριο του Μάκη για τα στοιχήματα έχει πάρει μια εβδομάδα παράταση. Η Κλειώ δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την εγκυμοσύνη της και ο Άλκης προσπαθεί να στηρίξει τη Μελίνα με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μελίνα και Γεώργιος σε πλήρη ρήξη.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 87

Η Κλειώ λέει στον Γεώργιο για την εγκυμοσύνη της. Ο Νικόλας έχει στα χέρια του το κινητό που του πήρε ο Γεώργιος και επικοινωνεί μαζί του. Η Νάνσυ παίρνει από τον Αχιλλέα μια μεγάλη απογοήτευση, ενώ ο Μάκης αρχίζει να διαβάζει το βιβλίο της Άντζελας ενώ εκείνη κάνει δουλειές στο σπίτι. Η Ντίντη θέλει να βρει τη γυναίκα και την κόρη του Πέτρου.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 88

Ο Γεώργιος κλείνει ραντεβού να πάει την Κλειώ στον γυναικολόγο να βεβαιωθεί ότι αυτή τη φορά δεν του λέει ψέματα. Η Ντίντη βρίσκει τη γυναίκα και την κόρη του Πέτρου και προσπαθεί να τις έχει με το μέρος της. Ο Μάκης κάνει μια έκπληξη στην Άντζελα που την συγκινεί πολύ. Η Νάνσυ πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη γιατί θέλει να μιλήσει με τη Μελίνα για κάτι σοβαρό. Ο Νικόλας λέει στον Άλκη ότι πεθύμησε το σπίτι του και τον παππού του και θέλει να φύγει από κει. Ο Αλέσιο μαγειρεύει τα αποτελέσματα του τεστ dna. O Άλκης και η Μελίνα ζουν τον έρωτά τους, όπως πάντα με χιλιάδες εμπόδια.

Δείτε ακόμα: Το Τατουάζ: Η Μικρή «Λήδα» Κλέβει Τις Εντυπώσεις Και Παίζει Με Τη Μαμά Της Στη Σειρά! (Vid & Pics)

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 89

Η Μελίνα κρύβεται ακόμα με το παιδί. Ο Γεώργιος προσπαθεί να ανεβάσει την πελατεία του οίκου Λομασίνι. Η Μελίνα βγαίνει με τον Θανάση και εξαφανίζονται. Ο Αχιλλέας, που επίσης βγαίνει με κάτι φίλους του, γυρνάει την επόμενη μέρα χωρίς να έχει ειδοποιήσει κανέναν. Η Άντζελα, που τους ψάχνει, είναι πολύ αναστατωμένη. Η Νάνσυ είναι πλέον πεπεισμένη ότι ο Αχιλλέας την απατάει. Ο Αλέσιο έρχεται με πιο πολλές αποκαλύψεις, αλλά ο Άλκης αποφεύγει να ακούσει. Η Μελίνα βρίσκει τον Γεώργιο, αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 90

Η Νεφέλη βάζει πάλι σε περιπέτειες τον Άλκη. Μετά τη συνάντηση τους, ο Γεώργιος αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί του και να δώσει το διαζύγιο στη Μελίνα. Ο Αλέσιο φανερώνει το αληθινό του πρόσωπο και ψάχνει να βρει την Κλειώ. Ο Αχιλλέας λέει στον αδελφό του ότι πέρασε μια νύχτα με τη Μόνικα. Η Μελίνα με τον Νικόλα γυρίζουν στον Κολωνό. Η Τούλα ανακαλύπτει ένα ακόμη ταλέντο της.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 91

Ο Πέτρος ξαναβρίσκει την οικογένειά του. Η Μελίνα πηγαινοέρχεται από το σπίτι του Άλκη στο σπίτι στον Κολωνό για να μην αλλάξει σχολείο ο Νικόλας. Η Νάνσυ τρελαίνεται όταν ο Αχιλλέας δεν την θέλει στην παρέα των συμφοιτητών του. Ο Μάκης ανακαλύπτει τα μυστικά της οικογένειας της Άντζελας, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η Κλειώ πηγαίνει στον Γεώργιο να του μιλήσει για το μωρό που περιμένουν. Ο Γεώργιος μαθαίνει ότι ο Πέτρος γνώριζε τον Αλέσιο πολύ καιρό πριν. Ο Άλκης ενημερώνεται από τον Γεώργιο για τα σχέδια του Πέτρου και του Αλέσιο.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 92

O Άλκης διαβάζει την επιστολή που του είχε αφήσει ο Νέστωρας. Ο Γεώργιος αισθάνεται προδομένος από τους ανθρώπους γύρω του και απολύει τον Πέτρο που τον θεωρεί υπεύθυνο συνωμοσίας εναντίον του. Ο Πέτρος, μόλις βρήκε την κόρη του, χάνει τη δουλειά του. Η Ντίντη επισκέπτεται την Άντζελα για να δει τις προθέσεις της. Το κόσμημα που σχεδίασε η Τούλα πουλάει τρελά στο διαδίκτυο. Ο Αλέσιο πηγαίνει στον Άλκη για να του προτείνει να συνωμοτήσουν εναντίον του Γεώργιου. Άλκης και Μελίνα περνούν το βράδυ αγκαλιά στο σπίτι του.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 93

O Γεώργιος είναι έξαλλος με την Τούλα που πουλάει το κόσμημά της μέσα από το σάιτ της εταιρείας. H Κλειώ θέλει να πει στον Αλέσιο για την εγκυμοσύνη της και ποιανού είναι το παιδί. Ο Γεώργιος παίρνει τον Νικόλα να πάνε οι δυο τους για ιππασία. Ο Άλκης ζητάει από τον Πέτρο να ομολογήσει την απάτη του Γεώργιου εις βάρος του. Η Μελίνα με τον Άλκη βρίσκουν χρόνο να μείνουν μόνοι τους αλλά ένα ατύχημα τούς κάνει να τρέξουν στο νοσοκομείο.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 94

Ολη η οικογένεια είναι αναστατωμένη από το ατύχημα του Νικόλα. Η Μελίνα και ο Γεώργιος μένουν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Ο Αχιλλέας λέει στη Νάνσυ ότι θέλει ν’ ανεβάσει καινούριο θεατρικό έργο. Η Νάνσυ αναρωτιέται αν θα είναι η πρωταγωνίστρια. Ο Μάκης και η Άντζελα αισθάνονται σιγουριά ο ένας κοντά στον άλλον. Η Τούλα συνεχίζει την καριέρα της ως σχεδιάστρια και ο Άλκης παρουσιάζει τα κοσμήματά της στους συνέταιρους και κάνουν θραύση. Ο Γεώργιος εξακολουθεί να χτίζει τη σχέση του με τον Νικόλα, ενώ αισθάνεται ότι χάνει έδαφος στην εταιρεία. Η Ντίντη θέλει να ξαναπροσληφθεί ο Πέτρος.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 95

Ο Θανάσης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Νεφέλη αλλά καταλαβαίνει το χάος ανάμεσά τους. Η Άντζελα πιέζει τον Αχιλλέα να αρχίσει να πηγαίνει στην εταιρεία. Στο σπίτι του Άλκη εμφανίζεται η Ρόουζ, μια σχέση από το παρελθόν, η οποία έχει και μία έκπληξη μαζί της, που σοκάρει τον Άλκη και τη Μελίνα. Η Ντίντη και ο Γεώργιος σκέφτονται πώς να κρατήσουν την προεδρία της εταιρείας.

Όσο Έχω Εσένα – Επεισόδιο 96

Η Ρόουζ έχει το σχέδιό της και εμφανίστηκε στον Άλκη τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο Άλκης δεν ξέρει τι λύση να δώσει στο πρόβλημά τους. Ο Αχιλλέας έρχεται στην εταιρεία να δουλέψει στο νομικό τμήμα. Η Νάνσυ είναι πολύ ευτυχισμένη από την πρόταση του Αχιλλέα και αρχίζει να μελετάει τον ρόλο της Μήδειας. Ο Άλκης και η Μελίνα προσπαθούν να συνέλθουν από τη «βόμβα» που έχει ρίξει η Ρόουζ καθώς τα νέα αρχίζουν να εξαπλώνονται. Η Άντζελα μαθαίνει για την ύπαρξη του παιδιού και αρνείται να αφήσει τη Ρόουζ να το πάρει και να φύγει.

Close