Όσο έχω εσένα: Η νέα ελληνική σειρά του ΣΚΑΪ θα κλέψει τις εντυπώσεις: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα;

Στο επεισόδιο 92 της σειράς Όσο έχω εσένα, ο Άλκης διαβάζει την επιστολή που του είχε αφήσει ο Νέστωρας. Ο Γεώργιος αισθάνεται προδομένος από τους ανθρώπους γύρω του και απολύει τον Πέτρο που τον θεωρεί υπεύθυνο συνωμοσίας εναντίον του. Ο Πέτρος, μόλις βρήκε την κόρη του, χάνει τη δουλειά του. Η Ντίντη επισκέπτεται την Άντζελα για να δει τις προθέσεις της. Το κόσμημα που σχεδίασε η Τούλα πουλάει τρελά στο διαδίκτυο. Ο Αλέσιο πηγαίνει στον Άλκη για να του προτείνει να συνωμοτήσουν εναντίον του Γεώργιου. Άλκης και Μελίνα περνούν το βράδυ αγκαλιά στο σπίτι του.

Στο επεισόδιο 93 της σειράς Όσο έχω εσένα, ο Γεώργιος είναι έξαλλος με την Τούλα που πουλάει το κόσμημά της μέσα από το σάιτ της εταιρείας. H Κλειώ θέλει να πει στον Αλέσιο για την εγκυμοσύνη της και ποιανού είναι το παιδί. Ο Γεώργιος παίρνει τον Νικόλα να πάνε οι δυο τους για ιππασία. Ο Άλκης ζητάει από τον Πέτρο να ομολογήσει την απάτη του Γεώργιου εις βάρος του. Η Μελίνα με τον Άλκη βρίσκουν χρόνο να μείνουν μόνοι τους αλλά ένα ατύχημα τούς κάνει να τρέξουν στο νοσοκομείο.

Στο επεισόδιο 94 της σειράς Όσο έχω εσένα, όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη από το ατύχημα του Νικόλα. Η Μελίνα και ο Γεώργιος μένουν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Ο Αχιλλέας λέει στη Νάνσυ ότι θέλει ν’ ανεβάσει καινούριο θεατρικό έργο. Η Νάνσυ αναρωτιέται αν θα είναι η πρωταγωνίστρια. Ο Μάκης και η Άντζελα αισθάνονται σιγουριά ο ένας κοντά στον άλλον. Η Τούλα συνεχίζει την καριέρα της ως σχεδιάστρια και ο Άλκης παρουσιάζει τα κοσμήματά της στους συνέταιρους και κάνουν θραύση. Ο Γεώργιος εξακολουθεί να χτίζει τη σχέση του με τον Νικόλα, ενώ αισθάνεται ότι χάνει έδαφος στην εταιρεία. Η Ντίντη θέλει να ξαναπροσληφθεί ο Πέτρος.

Στο επεισόδιο 95 της σειράς Όσο έχω εσένα, ο Θανάσης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Νεφέλη αλλά καταλαβαίνει το χάος ανάμεσά τους. Η Άντζελα πιέζει τον Αχιλλέα να αρχίσει να πηγαίνει στην εταιρεία. Στο σπίτι του Άλκη εμφανίζεται η Ρόουζ, μια σχέση από το παρελθόν, η οποία έχει και μία έκπληξη μαζί της, που σοκάρει τον Άλκη και τη Μελίνα. Η Ντίντη και ο Γεώργιος σκέφτονται πώς να κρατήσουν την προεδρία της εταιρείας.

Στο επεισόδιο 96 της σειράς Όσο έχω εσένα, η Ρόουζ έχει το σχέδιό της και εμφανίστηκε στον Άλκη τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο Άλκης δεν ξέρει τι λύση να δώσει στο πρόβλημά τους. Ο Αχιλλέας έρχεται στην εταιρεία να δουλέψει στο νομικό τμήμα. Η Νάνσυ είναι πολύ ευτυχισμένη από την πρόταση του Αχιλλέα και αρχίζει να μελετάει τον ρόλο της Μήδειας. Ο Άλκης και η Μελίνα προσπαθούν να συνέλθουν από τη «βόμβα» που έχει ρίξει η Ρόουζ καθώς τα νέα αρχίζουν να εξαπλώνονται. Η Άντζελα μαθαίνει για την ύπαρξη του παιδιού και αρνείται να αφήσει τη Ρόουζ να το πάρει και να φύγει.

Close