Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β’ κύκλο.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!

Δυσάρεστα νέα έρχονται για τους τηλεθεατές της σειράς «Παγιδευμένοι». Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών λέει αντίο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Εκτός Παγιδευμένων ο Σταύρος Τσουμάνης

Οι «Παγιδευμένοι» πήραν το «οκ» και θα συνεχίζουν την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες του youfly.com θέλουν τον Σταύρο Τσουμάνη, τον τηλεοπτικό Θοδωρή να αποχωρεί από την αγαπημένη σειρά επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα ευτυχισμένη περιμένει το Δημήτρη στο σπίτι που νοίκιασε και όλα αλλάζουν

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Σταύρος Τσουμάνης υποδύεται ιδιαίτερους ρόλους, όπως ο φετινός του Θοδωρή που έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του που έγιναν στάχτες

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

Σημειωτέον ο ρόλος του Θοδωρή δεν ολοκληρώνεται σε αυτό το πρώτο κύκλο καθώς με βάση την τουρκική σειρά «Yargı» – της οποίας αποτελεί διασκευή – συνεχίζεται και στον επόμενο κύκλο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Οι ανατροπές που έρχονται καίνε την Άννα

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες κάποιες προσπάθειες που έγιναν μέχρι στιγμής από την παραγωγή σύμφωνα με το youfly.com για να μεταπεισθεί ο Σταύρος Τσουμάνης δεν απέδωσαν. Κατά συνέπεια οι υπεύθυνοι της σειράς βρίσκονται σε αναζήτηση του κατάλληλου ηθοποιού ο οποίος θα κληθεί να ενσαρκώσει το ρόλο του Θοδωρή την επόμενη σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close