Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Άννα ευτυχισμένη περιμένει το Δημήτρη στο σπίτι που νοίκιασε και όλα αλλάζουν.

Αχ…τι αγωνία είναι αυτή!!

Ένας καταρρακωμένος Δημήτρης κατηγορεί τον πατέρα που έμαθε στον ίδιο να είναι πάντα έντιμος στη σειρά Παγιδευμένοι, και να μη λέει ψέματα ότι τον πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο.

Του ξεκαθαρίζει ότι θα ομολογήσει τα πάντα και θα τιμωρηθεί όπως πρέπει και ο Σπύρος ξέρει ότι ο γιος του έχει δίκιο και απλώς κουνά το κεφάλι του έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Παγιδευμένοι-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποχώρηση βόμβα πρωταγωνιστή στη Β’ σεζόν

Ο ίδιος μετά από λίγο αναρωτιέται τι θα απογίνει εκείνος για να πάρει τη σκληρή απάντηση: «Εγώ είναι σαν να έχω πεθάνει ήδη. Πώς Θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πώς θα της ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά; Πώς θα είναι πια γυναίκα μου; Πώς Θα την κοιτάξω στα μάτια;»

Έπειτα ζητά από τον Σταύρο μία ημέρα διορία μέχρι να βρει τον Θοδωρή και να τον οδηγήσει και αυτόν στη δικαιοσύνη και εκείνος του τη δίνει. Όμως, ο Θοδωρής βρίσκεται ήδη μέσα στο κοντέινερ στο οποίο τον έχουν οδηγήσει οι άνθρωποι του Γεράσιμου και περιμένει να μπαρκάρει στο πλοίο που θα τον βγάλει εκτός Ελλάδας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του που έγιναν στάχτες

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 59 , 60

Βέβαια, ο Αλέκος, που συνεχίζει να παρακολουθεί την κάθε του κίνηση, δεν πρόκειται να τον αφήσει να το σκάσει αφού έχει τα δικά του, σατανικά σχέδια…

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Οι ανατροπές που έρχονται καίνε την Άννα

Λίγο πριν τα πάντα τιναχτούν στον αέρα, η Άννα αρχίζει να καθαρίζει και να τακτοποιεί το σπίτι που νοίκιασε. Θέλει να το έχει έτοιμο για το βράδυ, που θα έρθει ο Δημήτρης και θα του δείξει για πρώτη φορά το μέρος όπου θέλει να κάνουν οικογένεια και να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close