Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 11/3/2024 έως 12/3/2024

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 11/3/2024 έως τις 12/3/2024.

 

Αντρέα είσαι μορφή

 

 

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 41, 42

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 41  στις 11/3/2024

Επεισόδιο 41

Δευτέρα

Η Χρύσα ρωτάει την Άννα τι έγινε με το διαζύγιό της κι εκείνη ξεσπά στην αδερφή της και στην οικογένειά της κατηγορώντας τους για όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Δημήτρη. Πως θα αντιδράσει η Χρύσα;

Παγιδευμένοι: Η Άννα θάβει το πτώμα και πετά το όπλο στη θάλασσα

 

Παγιδευμένοι:O Αντρέας βρίσκει την Άννα να κλαίει με λυγμούς

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 43, 44

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε εξίσου κακή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνει με τον Ανδρέα την υπόθεση της νύφης που βρέθηκε νεκρή. Η Αγγελική με το Σταύρο ξεκινούν τις ετοιμασίες για το γάμο τους.

Η Άννα, που συμμετέχει ως δικηγόρος στην υπόθεση της νύφης, θα πρέπει να βρει τρόπο να μην συγκρουστεί με τον Δημήτρη. Ο Αλέκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Βερβερίδη… όταν ο Ιάσωνας του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό..

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 42  στις 12/3/2024

Επεισόδιο 42

Τρίτη

Καθώς το γαϊτανάκι του εγκλήματος του γάμου ξετυλίγεται, οι προσωπικές σχέσεις του Δημήτρη και της Άννας δοκιμάζονται για ακόμα μια φορά. Με το διαζύγιο να εκκρεμεί, οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να λύσουν το μυστήριο που υπάρχει πίσω από την δολοφονία της νύφης και τα κλειστά στόματα των δύο οικογενειών.

Παγιδευμένοι: Συλλαμβάνουν τον Περικλή

 

Παγιδευμένοι spoiler: Το ενδεχόμενο για τον 3ο κύκλο

 

Παγιδευμένοι: Το διαζύγιό τους ακυρώνεται

Μια εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στα γραφεία της Εισαγγελίας. Ο Αλέκος με τον Ιάσωνα προσπαθούν να βγάλουν τον Πάνο από την φυλακή με δόλιους, όπως πάντα, τρόπους.  Ενώ οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού έχουν κληθεί να καταθέσουν και αρχίζει να πέφτει φως στην υπόθεση, η Άννα παθαίνει σοκ όταν δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του Δημήτρη!

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close