Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα απειλεί να καταδώσει τον Σπύρο.

Βρε Άννα μου δεν το σκέφτεσαι λίγο καλύτερα λέω εγώ;;

Από τον Ιανουάριο επιστρέφει στις οθόνες μας η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, η οποία έκανε μία μικρή παύση λόγω Μουντιάλ, ενώ δεν θα προβάλλεται και για μερικές ημέρες ακόμη λόγω της εορταστικής περιόδου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Εμείς όμως συνεχίζουμε να σας εξασφαλίσουμε τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια. Μία από τις πρώτες κιόλας ιστορίες που θα δούμε να εξελίσσονται είναι η αποκάλυψη του Δημήτρη στην Άννα πως ο πατέρας του ο Σπύρος ευθύνεται για την άδικη φυλάκηση τον Κοσμά πριν από μερικά χρόνια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά

Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά – Ειρήνη και Χρύσα σε σοκ

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αυτή η εξομολόγηση του εισαγγελέα προμηνύει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στη ζωή και την σχέση τους. Η Άννα απομακρύνεται από εκείνον και όπως θα δούμε όταν ηρεμήσει θα θέλει να αποκαταστήσει την αδικία που έγιναν εναντίον του πατέρα της.

Η συνάντηση της με τον Σπύρο δεν θα αργήσει να γίνει και η κοπέλα του μιλά σκληρά. Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει που προκάλεσε τόσο πόνο στην οικογένεια της και που εξέθεσε το όνομα του πατέρα της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το τρίτο πρόσωπο στην δολοφονία του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Όλα οδηγούν την Άννα στη φυλακή

Τον απειλεί πως θα τον στείλει τον ίδιο στη φυλακή για να πληρώσει για όσα έκανε. Ο Δημήτρης προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει να ηρεμήσει, αλλά είναι δύσκολο.

Σύμφωνα με το myTV, ξέρει πως, αν η Άννα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία η οικογένεια τους θα διαλυθεί για πάντα με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close