Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1  – Η υπόθεση

Παγιδευμένοι: Έρχεται η νέα δραματική σειρά του του ANT1 που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές . Η Υπόθεση και οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν

Εγώ πάντως θα το παρακολουθήσω με ευλάβεια!!!!


Ο ANT1 επενδύει στη μυθοπλασία από την επόμενη σεζόν κι ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά του πληθώρα νέων σειρών. Μία από αυτές είναι η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» που έρχεται με μία καθηλωτική υπόθεση για να συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1 – Η υπόθεση

Η νέα αστυνομική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ANT1 τη σεζόν 2022-2023 με την εκτέλεση της παραγωγής να έχει αναλάβει η Pedio Productions. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη και την απόδοση σεναρίου-σενάριο η Σωτηρία Ψευτούδη.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική φτάνει στην αυτοκτονία

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον αγαπημένο στο τηλεοπτικό κοινό Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την ανερχόμενη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ σύμφωνα με το youfly.com .

Η υπόθεση της νέας δραματικής σειράς

Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1 – Η υπόθεση

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1 – Η υπόθεση

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close