Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή.

Σιγά μην δεν έβαζε το χέρι του, για άλλη μια φορά ο Αλέκος…

Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην αποθήκη, είναι ο Άκης, για την αποφυλάκιση του οποίου έχει ήδη φροντίσει ο Αλέκος. Ο Μάρκος τον πηγαίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, τον κλείνει σε μία σουίτα με ψεύτικη ταυτότητα και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να το κουνήσει από εκεί, μέχρι να τον χρειαστούν.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Σταύρος και Άννα συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Αλέκο

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Εμπλέκονται σε μία δολοφονία Άννα και Δημήτρης

Ο ίδιος ο Αλέκος πάει να δει τον Θοδωρή στην φυλακή και του λέει ότι είναι πρόθυμος να τον αναλάβει. “Οι δικοί σου σε ξέχασαν εδώ μέσα. Εγώ όμως μπορώ να σε βγάλω”, του λέει, αλλά μικρός δεν τον εμπιστεύεται και τον διώχνει. Όμως εκείνος έχει απλώσει κι αλλού τα πλοκάμια του. Ο Νίκος του έχει αναθέσει το διαζύγιο του, καθώς σκοπεύει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Λίνας.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα βλέπει τον Δημήτρη νεκρό

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Γκρεμίζεται ο κόσμος Δημήτρη και Αννας

Η Χρύσα το μαθαίνει και τηλεφωνεί ανησυχεί στην Άννα, η οποία αποφασίζει να πάει να μιλήσει στο γαμπρό της. Τον βρίσκει στην τράπεζα που εργάζεται και του φωνάζει πως έχει την αφέλεια να εμπιστευτεί τον ίδιο άνθρωπο, ο όποιος τον παγίδεψε και τον έστειλα στη φυλακή, για τον φόνο της Μυρτώς. “Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν θέλει να σε βοηθήσει, αλλά να χτυπήσει εμένα;”, τον ρωτά και στη συνέχεια του προτείνει κοινή επιμέλεια της μικρής, για να μη χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο φόνος που θα συζητηθεί

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει σκληρή μάχη και την κερδίζει

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, δέχεται μία κλήση στο κινητό, από μία άγνωστη κοπέλα, η οποία της λέει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να την δει. Οι δυο τους συναντιούνται στο γραφείο της και εκείνη, που λέγεται Μυρτώ, όπως και η αδερφή της, της λέει ότι ανησυχεί για την δική της αδελφή, η οποία μπορεί να κινδυνεύει. Της εξηγεί τι έχει συμβεί και της λέει ότι μόνο αυτή μπορεί να τους βοηθήσει, όπως έκανε στο παρελθόν, με τον αγαπημένο της αδερφής της.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη ορκίζεται να χωρίσει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα δίνει τελεσίγραφο στον Δημήτρη

Όταν της αναφέρει το όνομα του Θάνου Σταθάκη, η Άννα θυμάται ξανά, την υπόθεση, η οποία έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Δημήτρη. Αυτός στο μεταξύ βρίσκεται στην εισαγγελία και συνεργάζεται με την Αγγελική για την διαλεύκανση της δολοφονίας του δικαστή Γεωργίου. Όταν δύο ακόμη φόνοι αποκαλύπτονται, ο Θάνος Σταθάκης μπαίνει ξανά στο κάδρο και ο Δημήτρης αναρωτιέται πως μπορεί να συνδέονται οι δύο υποθέσεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close