Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές αφού ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Άννα.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ!

Ενώ ο Σταύρος με τον Ανδρέα αναζητούν τον Άκη σίγουροι ότι αυτός σκότωσε τον Κοσμά ο Δημήτρης προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια μήπως και έτσι, κρατήσει την Άννα κοντά του. Όμως η νέα υπόθεση δολοφονιών που έχει έρθει στο προσκήνιο και συνδέεται με το παρελθόν τους μπορεί να τους χωρίσει για πάντα.

Συνειδητοποιώντας ότι η Άννα δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ για ότι έκαναν ο αδερφός του και ο πατέρας του, ο Δημήτρης παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του. Δακρυσμένος της λέει ότι βλέπει το θυμό στα μάτια της και δεν το αντέχει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας κρέμεται από μια κλωστή

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αποκλειστικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς

Πάντα θα με κοιτάς και θα σου θυμίζω αυτό που έγινε. Δεν θα ξεχάσεις ποτέ” της λέει και η Άννα παραδέχεται ότι έχει δίκιο. “Σε αγαπώ πάρα πολύ όμως τι θα κάνουμε;” τον ρωτά και ο Δημήτρης της λέει ότι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να χωρίσουν.

Η Άννα συντετριμμένη φεύγει για να μη δείξει πόσο πονάει και εκείνος πηγαίνει κατευθείαν στην εισαγγελία και δίνει εντολή στη γραμματέα του να τον φέρει σε επαφή με το δικαστή που χειρίζεται τα διαζύγια.

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας και ο Σταύρος συνεχίζουν τις έρευνες καθώς είναι πια σίγουροι ότι στο φόνο του Κοσμά υπήρχαν τρεις πυροβολισμοί και όχι ένας όπως λέει ο Θοδωρής. Πιθανότατα δε, δεν τον σκότωσε η σφαίρα που τον χτύπησε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο αλλά κάποιος ήρθε και τον αποτελείωσε.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μυστήριο λύνεται

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό σχέδιο της Ειρήνης για τον Δημήτρη

Προσπαθούν να σκεφτούν ποιος μπορεί να ήταν αυτός όταν μπαίνει μέσα ο Δημήτρης και σταματούν την κουβέντα. Σύμφωνα με το 7 μέρες TIVI,  αυτός που έχει υποσχεθεί στην Άννα ότι δεν θα εμπλακεί στην υπόθεση τώρα τους ζητά να τον ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Μόλις ακούει για την πιθανότητα ύπαρξης τρίτου προσώπου γεννιέται μέσα του η ελπίδα ότι ίσως ο αδερφός του να μην είναι ο δολοφόνος. “Αν μπορέσω να το αποδείξω ίσως κερδίσω την Άννα πίσω” λέει στον Ανδρέα και αρχίζουν να ψάχνουν το υλικό από τις κάμερες την ημέρα του φόνου.

Βλέποντας ότι ο Άκης έχει ακολουθήσει τον Θοδωρή καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός ο δράστης. Μόνο που ο Χατζής έχει ήδη πετύχει την αποφυλάκιση του και τον έχει κρύψει σε ένα ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα τιμωρεί τον Δημήτρη με τη συμπεριφορά της

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται

Έτσι δεν μπορούν να τον εντοπίσουν και ο Δημήτρης πάει να μιλήσει με τον Θοδωρή μήπως μάθει κάτι παραπάνω. Ο μικρός ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει όμως σύντομα διαπιστώνει πως ο αδερφός του δεν έχει αλλάξει στάση απέναντί του αλλά παραμένει σκληρός.

Ωστόσο απάντα στις ερωτήσεις του επιμένοντας ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά και ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Άκης τον είχε ακολουθήσει. Λίγο πριν φύγει του αποκαλύπτει πως ο Χατζής του πρότεινε να τον βοηθήσει και ο Δημήτρης αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close