Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος συλλαμβάνει τον Άκη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Σταύρος συλλαμβάνει τον Άκη.

Καιρός ήταν….

Ο Σταύρος και ο Αντρέας είναι αποφασισμένοι να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Θοδωρή στην υπόθεση της δολοφονίας του Κοσμά. Οι δύο άντρες όπως θα παρακολουθήσουμε, έχοντας μελετήσει προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διαπιστώνουν πως ο Άκης είναι εκείνος που με το αυτοκίνητο του ακολούθησε τον Κοσμά και τον Θοδωρή μέχρι την αποθήκη, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας της Άννας.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 67 , 68

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο

Ο Άκης λοιπόν μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων και στη συνέχεια ο Σταύρος αφού εντοπίζει τα ίχνη του, δίνει εντολή να βγει ένταλμα σύλληψης. Σύντομα συλλαμβάνουν τον νεαρό και τον οδηγούν στο τμήμα. Εκεί ο Σταύρος τον πιέζει να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει γύρω από την υπόθεση του φόνου του Κοσμά.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Πέθανε από την στεναχώρια της

Παγιδευμένοι: Ο Άκης ομολογεί τον φόνο του Κοσμά

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Κρύβουμε έναν δολοφόνο που θα σταματήσουμε πού είναι η κόκκινη γραμμή μας;

Τότε ο Άκης συνειδητοποιεί πως τα περιθώρια έχουν πια στενέψει και κυριεύεται από πανικό. Αν και ξέρει πως δεν μπορεί να ομολογήσει την αλήθειά, όλα όσα καταθέτει ενισχύουν τις υποψίες του Σταύρου για την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ωστόσο όταν ο τελευταίος ενημερώνει την Άννα για τις εξελίξεις, εκείνη γίνεται έξαλλη.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άλλοι δύο φόνοι ταράζουν τα νερά

Παγιδευμένοι: Ο Άκης ομολογεί τον φόνο του Κοσμά

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Άκης ομολογεί τον φόνο του Κοσμά

Η δικηγόρος είναι σίγουρη πως ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος του πατέρα της και δεν θέλει να δεχτεί καμιά άλλη πιθανότητα. Μάλιστα πιέζει όλο και περισσότερο τον Σταυρό να συντάξει άμεσα την πρόταση του στο συμβούλιο, θέτοντας τον Θοδωρή ως κύριο ύποπτο. Η εξέλιξη αυτή αλλά και η στάση της αυτή σηματοδοτούν το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη. Οι ελπίδες να είναι ξανά μαζί έχουν εξανεμιστεί και παρά τον μεγάλο πόνο που βιώνουν και οι δύο για το χωρισμό τους, είναι αποφασισμένοι να υπογράψουν το διαζύγιο τους.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Μυρτώ δηλητηριάζει την Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος συλλαμβάνει τον Άκη

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας κρέμεται από μια κλωστή

Την ίδια ώρα ο Άκης αφήνεται ελεύθερος καθώς δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του, γεγονός που εξοργίζει το Μάρκο. Ο τελευταίος λοιπόν περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί ευθέως τον Αλέκο ότι έχει ξεπεράσει τα όρια και υποθάλπει έναν εγκληματία.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Αποκλειστικά spoilers για τη συνέχεια της σειράς

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος συλλαμβάνει τον Άκη

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό σχέδιο της Ειρήνης για τον Δημήτρη

Οι μέρες περνούν και σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η πιο δύσκολη στιγμή για την Άννα και το Δημήτρη φτάνει. Οι δυο νέοι βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την καρδιά τους να είναι τσακισμένη αφού πηγαίνουν υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους. Τα όσα συνέβησαν ωστόσο δεν τους αφήνουν κανένα περιθώριο επανασύνδεσης, αντίθετα ξέρουν πως πρέπει να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close